Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
Itt egy lineáris táp mérésekkel egy wadia 121-es dac-hoz.
Annyit tudni kell a dac-ban nincs dc-dc átalakító, minden táppal kapcsolatos áramkör a külső táp-kockában van. -
Én direkt olyan, atx tápot válaszottam, aminek nagyon minimális az 5V-ján a zaj + külső tápos DAC.
Aztán cseszhettem, mert a földhurok volt. 
-
ABee
tag
Amikor nagyon bele voltam mélyedve a témába én is majdnem vettem ilyesmit. A fejhallgatós topikban az égre esküdtek hogy mennyit számít. Aztán belegondoltam hogy az egyik topikkedvenc árérték arány bajnok dac mennyit javított a zenén (nem túl sokat) meg abba hogy ha fizetek egy 30ért lőtt dachoz még egy huszat tápra akkor annyiért vehettem volna egy drágábbat ami saját tápos.
Ezért úgy voltam vele hogy inkább hozzá szokok a "szarhoz"
Sikerült.Amúgy ha valaki erre izgul én ezeket néztem annó:
-
válasz
Blindmouse
üzenetére
Ha nem számítana, akkor ez a bejegyzés nem született volna meg.

A Bladelius USB DAC-omban is van galvanikus leválasztás + belső táp szűrés, mégis több embertől is hallottam + olvastam akiknek volt már ilyen DAC-juk, hogy meghálálja a külső tápot.
-
rgqjx
aktív tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Ha épp tápokat gyártasz és piacot szeretnél bővíteni, pedig tudod jól, hogy a marketing csapatnak még okot is kell találnia, hogy ez miért kell a vevőnek, akkor rájössz, hogy nagyon sokat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Blindmouse
senior tag
A DAC-ban van táp izoláció meg DC-DC konverterek. Szerinted mennyit számít a külső táp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Elektromos autók - motorok
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple MacBook
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán cseszhettem, mert a földhurok volt.