- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Clickbait #14 üzenetére
Én pedig tapasztalatból mondom, hogy hamar el fog fogyni PCn az 1-2 giga vram. Egy pályán 50k instance is lesz, nem csak 1000. Konzolt pedig a sok poligon fogja megölni. UE4-nek annyira nincs jól optimalizálva a PC-s renderelője. Árnyék nélküli dinamikus fényből pedig több száz is mehet, nem nagyon befolyásolja a teljesítményt. Tudom hogy szépek az ue4 archviz demók de egy játékban nem lehet alkalmazni azokat a megoldásokat.
-
A jelenleg készülő aaa játékok leginkább 32-256 pixeles lightmapet használnak, különben hamar kifutsz a memóriából. (minden elhelyezett instance egyedi lightmapet kap). A lightmapet csak a globális illuminációra használják, a direkt világítás és árnyékok valós időben készülnek. A modellek pedig max 30k háromszög karakterek esetén is ha nagyobb a pálya. BP hamar meg fogja enni a processzort, főleg konzolon. Közel sem olyan gyors mint a c++.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest