Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
@emvy: Igen, ebben teljesen igazad van, hogy a C++ rohadt bonyolult azért, mert többféle paradigmák találkoznak, ahogy említetted, szintaxisa is rohadt bonyolult. Ettől még egy jó nyelv persze. Szerintem minden programozási nyelvnél igaz, hogy attól, hogy valaki össze tud benne rakni egy programot valahogyan, nem biztos, hogy tud a nyelvben programozni, nem biztos, hogy ismeri a buktatóit. Mind Javánál, mind C-nél, C++-nál is van nagyon sok apróság, amit az ember úgy fog megtanulni, hogy sokat jár utána, sokat olvas, és nem úgy, hogy sokat kódol. Sőt, egyébként szerintem a C++ bonyolultabb nyelv a Javánál.
Például C++-ban is lehet baromi lassú programot írni, ha töméntelen mennyiségben használod a new operátort object poolok helyett. (Ez konkrétan Javában ki van küszöbölve, mert ott a new operátor nem system callban fog végződni)
Itt egy pdf arról, hogy "miért rossz a C++", de vigyázzatok, ehhez már kellett látni kódot: http://www.fefe.de/c++/c++-talk.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Diablo 3
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest