- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Aktív témák
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
válasz
Winner_hun #282 üzenetére
Ja leesett az előbb is, csak annyira belezavarodtam az előző hszembe én is , hogy elvesztettem a fonalat
(Egyébként tényleg túl van bonyolítva az egész)
-
kenwood3
addikt
"El lett utasitva. Azota egy figyelmeztetesed valoban lett, viszont a fel ev letelt, egyeni elbiralas mellett kerhetsz."
Szerintem arra gondolt , hogy 2010-ben már kérni akartál egyszer de akkor el lettél utasítva az elbírálásnál[link]. Azóta lett még egy figyud de ettől függetlenül még kérhetsz, mert már a figyelmeztetésed 6 hónapnál régebbi ."Ne szerkesszetek ide pls, szoltam mar jparszor. "
Itt meg azt akarta mondani szvsz, hogy oda csak arcképgyárosok szerkeszthetik a képet de te is szerkesztheted magadnak itt és ha megvagy akkor majd szólsz egy arcképgyárosnak, hogy nézzen rá . (Ebben nem vagyok biztos)
-
kenwood3
addikt
válasz
nightmare13 #146 üzenetére
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
Úgy látszik , hogy nehéz volt megérteni a szabályokat [link]
-
kenwood3
addikt
Jó hír, de nem nekem mert 1 ideig biztos nem kaphatok még
Aktív témák
Hirdetés
lo Az adatlapján bárki választhat a közösből arcképet. Egyénit is kérhettek, de ez nem jár automatikusan, csak ha konstruktív, építő tevékenységet végeztek, szabályainkat betartva.
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest