-
LOGOUT.hu
Aktív témák
-
-
kenwood3
addikt
válasz Kalandor #311 üzenetére
Amikor kértem, elutasítottak, és nem mondták, hogy mikor kérhetek megint!!
mod: ne értsd félre a fenti javaslat nem kötekedés akart lenni, csak az én esetemből is láthatod, hogy nem úgy van , ahogy mondod Ezért is kértem, hogy ezzel ki lehetne egészíteni
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
-
kenwood3
addikt
válasz Winner_hun #282 üzenetére
Ja leesett az előbb is, csak annyira belezavarodtam az előző hszembe én is , hogy elvesztettem a fonalat (Egyébként tényleg túl van bonyolítva az egész)
-
kenwood3
addikt
"El lett utasitva. Azota egy figyelmeztetesed valoban lett, viszont a fel ev letelt, egyeni elbiralas mellett kerhetsz."
Szerintem arra gondolt , hogy 2010-ben már kérni akartál egyszer de akkor el lettél utasítva az elbírálásnál[link]. Azóta lett még egy figyud de ettől függetlenül még kérhetsz, mert már a figyelmeztetésed 6 hónapnál régebbi ."Ne szerkesszetek ide pls, szoltam mar jparszor. "
Itt meg azt akarta mondani szvsz, hogy oda csak arcképgyárosok szerkeszthetik a képet de te is szerkesztheted magadnak itt és ha megvagy akkor majd szólsz egy arcképgyárosnak, hogy nézzen rá . (Ebben nem vagyok biztos )[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
-
kenwood3
addikt
válasz Kalandor #112 üzenetére
Még erre válaszolhatnál ha kérhetem [link]
Mert engem 1 kicsit zavar , hogy valaki 1x 1 kicsit rossz volt és kapott 1 órát és azóta " elvileg " nem volt vele baj az is ugyanúgy 1 évig vár arcképre mint aki egyből 1-3 napot vagy 1 hetet kap sokkal durvább dologért[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Úgy látszik , hogy nehéz volt megérteni a szabályokat [link]
-
kenwood3
addikt
Jó hír, de nem nekem mert 1 ideig biztos nem kaphatok még
Aktív témák