-
LOGOUT.hu
Aktív témák
-
aelod
veterán
-
talmida
Közösségépítő
válasz Winner_hun #395 üzenetére
Köszönöm! Tudtommal jogosult vagyok, de a szabály, az szabály, odamegyek, ahova mondtad,
IN GOD WE TRUST!
-
talmida
Közösségépítő
válasz Winner_hun #383 üzenetére
Ennek a topiknak a címe arra utalt, hogy jó helyen járok. Elnézést, ha tévedtem.
Most nincs időm órákat böngészni a kismillió hasonló cikk között és elolvasni azt a néhány tízezer nélkülözhetetlen hozzászólást, ami után elég edukált leszek ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő topikot, ahol föltehetem a kérdésemet. Végülis megvagyok ezzel az avatarral is.
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST!
-
bigdady
nagyúr
válasz Winner_hun #359 üzenetére
melyiket? elso hsz nincs. regin pedig az van itt jelezzem.
-
Wind-Storm
őstag
válasz Winner_hun #348 üzenetére
Elolvastam már.... ettől függetlenül bennem volt az 1 bejegyzéses dolog, te meg összezavartál.
Tehát nem kell hozzá egy sem. -
Wind-Storm
őstag
válasz Winner_hun #345 üzenetére
Még a fejemben volt a régi követelmény, miszerint őstag és X eltelt nap + legalább 1 logoutos cikk, de akkor vagy kapcsolat révén nem is kellene logoutos cikket sem írnom?
-
ch003067
addikt
válasz Winner_hun #303 üzenetére
hű, ezt nem jó olvasni
-
persil
nagyúr
válasz Winner_hun #291 üzenetére
Ez a hangnem helyénvaló lett volna, ha mondjuk 30 napos, 5 hozzászólásos reggel kérdezek ilyet...
Így viszont kérem, hogy a válasz a kérdés színvonalához passzoljon, ha már mindenképp írsz nekem.
Nem mellesleg pont ebben a topikban is volt róla szó, - sajnos nem emlékszem, hogy ki írta - hogy ugyan a megszerzéséért "le kell tenni valamit az asztalra", a birtoklása viszont semmilyen kiváltsággal nem jár, tehát nincs egészen összhangban a dolog. Ez most csak azért írom, mert úgy válaszoltál, mintha minimum lovaggá ütésről lenne szó.#292 - Kalandor
Ez így már teljesen érthető, köszönöm. Igazából, mint írtam is, pusztán érdeklődésképp tettem fel a kérdést. Ha négy és fél éve megfelel, ami jelenleg van, akkor ez után is jó lesz.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
kenwood3
addikt
válasz Winner_hun #282 üzenetére
Ja leesett az előbb is, csak annyira belezavarodtam az előző hszembe én is , hogy elvesztettem a fonalat (Egyébként tényleg túl van bonyolítva az egész)
Mi az az ekezet dragasag??
-
Gebriel
veterán
válasz Winner_hun #278 üzenetére
Oké köszönöm..
-
Dany007
veterán
válasz Winner_hun #275 üzenetére
Ja értem. Thx!
-
Shady313
aktív tag
válasz Winner_hun #269 üzenetére
Ezazzz a 10-ből már csak 10 cikk kell
-
Vakegérke
félisten
válasz Winner_hun #258 üzenetére
Akkor zseko készpénznek veheti az infot.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...