Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Két Samsung nyomtatónk van, az egyik egy Samsung SL-m2070w, a másik egy Samsung Xpress C480W. Az egyik 2 éve, a másik egy éve probléma nélkül működik. Nekem HP-m volt régen, de annyi szoftveres probléma volt vele, hogy megfogadtam, biztos nem veszek HP-t, akármennyire is azt ajánlották a számítástechnika-üzletben. Engem őrületbe kergettek ezek a HP-s hibaüzenetek, már majdnem ott tartottam, hohy kivágom az ablakon.
Tehát a Samsungot csak ajánlani tudom! Pedig én már kétszer utántöltöttem a tonert is, s ugyanúgy működik, mint újkorában. A firmware frissítését azért én sem javaslom, mert ki tudja, mit raknak be az új firmwareba, de magától nem frissít szerencsére, szóval ezzel nincsen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egyes termékek egy kis ideje nem nyomtattak az utángyártott tonerkazettákkal.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest