- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Ha ugyan azt tudja nyújtani, mint egy ismertebb márka, és még szervíz háttér is van, akkor mi a probléma?
Hülye elvek, ez olyan, mint én nem veszek más autót csak németet, mert az autó a többi meg nem. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Téves, már nem ők a harmadikok, elvileg.
A Lenovo, de odavissza meccselnek. Illetve a Motorola felvasarlasaval lettek 3. Helyezettek.
-
tonerz
aktív tag
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Valahol megértem mire gondolsz, de én meg azért veszek echte kínait mert jó minőséget kapok jóval olcsóban.
nagyon offoff :tudok én nagyobb tolvaj bandát is, aki nem cégektől lop, hanem tőlünk.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Minden Kínából jön nem tudtad?

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
ArthurMiller
üzenetére
Ennyi. Mindenki azt vesz amit akar.
Igaz minden kinai es Kinaban is keszul, de ez mar masik tortenet.
Ha meg nem is hasznaltad, akkor olyanrol alkotsz velemenyt, amirol nincs is tapasztalatod...

Csak tudod szegény ember vizzel főz Magyarorszagon is, az olcsó telefonra is lesz igeny. Mint az akcios ujsagra...
Adocsalast, lopast nem kell tamogatni. Anelkul is űzik fent
Mi csak fizetjük a forgotőkét hozza...Elveim nekem is vannak. Amit megkerestem az en penzem, es ugy koltom el, hogy ne gyarapitsam azt , ami rossz... Csak sajnos ket rossz kozul egy se jo. De ez mas tema..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hülye elvek, ez olyan, mint én nem veszek más autót csak németet, mert az autó a többi meg nem.