Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• julius666

addikt

válasz ntomka #44 üzenetére

Nem igaz, én 2 éve érettségiztem, és lehetett használni openoffice-t, linuxot, stb. Csak előre szólni kellett jelentkezésnél (nálunk megkérdezte az infótanár, mert rendes volt).

Arról hogy windowson oktatnak:
    Biztos valakik érdeke volt a dolog. DE! Linuxon is el lehet lenni persze ilyen openofficekkel meg mozillával meg stb, szóval amit általánosban tanítanak, arra bőven elég. De onnantól fogva, a felsőoktatásban, ahol esetleg kéne vmi szakterület-specifikus programot használni, már meg vagy lőve, mert az csak winre van. Ha meg linuxon neveled fel az embereket, akár hiszed, akár nem, pont ugyanolyan értetlenül fognak majd a windóz előtt állni, mint most a linux előtt.
    Illetve, akárki akármit is mond, azért a linux még messze nem olyan felhasználóbarát. Amit én 3 óra fórumböngészgetéssel megoldok problémát, egy nem infós irányultságú sosem fogja. Ez van.

Illetve ezt direkt a végére hagytam: egy ismerősöm linuxon érettségizett, emelt szinten openofficeon, és lefagyott a gec*be közben, úgyhogy jól el is cseszte az érettségijét. Aztán persze fórumon utánanézett a dolognak, és ismert hiba volt, amit azóta ki is javítottak, de akkor már ugye b@szhatta.
    Tanulság: az opensource se mindig jobb mint az ms.
    BADABUMM.

Új hozzászólás Aktív témák