Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• feco72

Modder

válasz szab.tam #1728 üzenetére

Jelenleg aktívan tudomásom szerint csak én munkálkodok ilyenben. Akik régebben csinálták, ott voltak mind a ketten, tudtam is valamennyit beszélni velük. Mint kiderült, nem csak én figyelgetem az ő munkáikat, ők is az enyémet. Coolgear átállt az ékszeres jellegű dolgokra, Steampunk Alchemy pedig nixie csöves cuccokat készít hobbiból. Azt tudom, hogy mind a kettő nagyon jó dolgokat csinált :R .
    A két különbség köztem és köztük a precizitás és a lehetőségek. Mind a kettőben el vagyok maradva, a precizitásban tudok jelenleg változni (remélem látszik), a másikban lottó 4-es híján nem. Még mindig jobb híján hulladékkal dolgozok, az új projektem lesz az amire megpróbálok jelentősebb összeget költeni anyagok terén, az ha sikerül, akkor el tudom érni/túlhaladni amit ők csináltak. Próbálok kreatívabb lenni. Egyébként nem vagyunk vetélytársak, nem is igen gondolnak arra, hogy újra ilyeneket moddoljanak (aminek örülök). Sikerült szakmai dolgokról beszélni, anyagokról,technikákról, teljesen korrektül álltak a dologhoz.

A többi árus ékszert és ruhákat árult, illetve volt egy ötvös, aki pendrive-okat alakít át, de azok úgyis kicsik a kezemnek.

Új hozzászólás Aktív témák