- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
jones965 #3069 üzenetére
hááát, nálam 450/450 elvileg az SSD, az meg nem SATA II sebesség már. Hogy IRL mennyit számítana? Igazad lehet, SATA II-ről SATA III SSD-re váltottam, de nem érezhető a gyorsulás (mondjuk nem vágok videókat vagy ilyesmi, PS/Corel, stb. elég nekik így is).
Vizes témában kérdeznék
ha egy nagyobb tartállyal lenne 2-5 l vízzel több a rendszerben, az mennyit számítana? Az egybevízben kevés folyadék volt, ott a 3 dl-es tartály "csodát" tett. Phobya radi (ami Neked is van) mellett lenne értelme növelni a vízmennyiséget?
Köszönöm -
válasz
jones965 #3036 üzenetére
Köszi!
A lécek az illesztéseknél teljesen síkba voltak csiszolva egymással, direkt csiszoltam kis V alakot a ragasztásoknál, így tervezem majd a házzal is, ezzel próbálom megtörni az "egysíkúságot", próbálom elérni, hogy ne csak egy ragasztott kocka kinézete legyen, hanem "kontrasztot"kapjon minden oldal.Csináltam a keretbe 3mm-es rétegelt lemezből ugyanolyan ívű leszorító pántokat, plusz két simát a függőleges oldalakhoz, és sorban egymás után minden oldalt leszorítottam, és leszegeltem a megfelelő pánttal...
Pete55555: neked is köszi...
Én közvetlenül az üzemből kaptam ezt, még kb 8-10 éve, igaz jópár négyzetmétert...
Én csak feketéről és szürkéről tudok...
Nem tudom jó-e porszűrőnek, de én bízom benne, ezért van duplán a keretben... -
csabi112
Modder
válasz
jones965 #2960 üzenetére
Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz, brutál jól néz ki, a kivitelezéshez is minden elismerésem. Profi munka! Talán annyi hiba van az összképben, szerintem, hogy a videókártya-hűtés ventillátorai helyett, jobban mutatna egy fullcover vizesblokk.
A világhírnévhez is gratulálunk, büszkék vagyunk Rád! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
seniman
veterán
válasz
jones965 #2972 üzenetére
Asus ROG facebook oldal,épp most pillantottam meg
-
-
válasz
jones965 #2888 üzenetére
Én is ilyet akartam a 2db tartályba fentre. Csak én úgy terveztem, hogy direktbe a pumpával. mikor kipróbáltam akkor meg jött a cunami és nem látszana belőle semmi. így inkább a 2db tartályt bekötöm a rendszerbe.
Így ez a folyadék nem lesz benne mert szét gyaláz mindent ami az útjába kerűl -
ViZion
félisten
válasz
jones965 #2849 üzenetére
..elég jól vetted az akadályokat
Nem hittem, h 5 éve csinálod, azt sem, hogy nem mérnök, asztalos, esztergályos vagy ilyesmi szakmád ne lenne (több is)... Sőt, most sem hiszem el
Jah, azt hittem ott többféle anyag találkozik, amik a hőingásra előbb-utóbb ereszthetnek.
FID: frankó lett, nehogy levágja a tartály tetejét!
Nagyon tolja a szivattyúd. Nem hangos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Xiaomi 14T Pro 512/12GB Titan Black
- Új Xiaomi 14T 256/12GB Lemon Green, Titan Blue
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest