Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
A szovegertes nalad nincs meg szerintem, harom hozzaszolas ota azt irkalod, hogy legyen nagy, legyen benne sok anyag, lehessen erezni a sulyat, neked attol hightec meg csucs.
"Én valahogy jobban szeretem az ilyen high tech csúcs custom dolgokat, amikből aztán nem sajnálják az anyagot. Jó az ha érzed a súlyát és nem valami pár dekás műanyagot kapsz"
Erre reagaltam az elobb...nem attol lesz hightech meg csucs hogy nagy es nehez. Azert irtam az elobb a hutot mert altalaban annak erzed a sulyat nem a 3 dekas PCB-nek amire most hivatkozol.
Ha mar azt sem tudod mit irtal kettovel ezelott akkor legalabb a szemforgatos smileykat hagyd ki
-
Malibutomi
nagyúr
Lehet, de attol nem lesz sem hightech, sem csucs ahogy az elozo hsz-ban irtad, hogy nagy bazi keghutes van rajta.
Ertjuk neked a nagy bazi es nehez kartyak tetszenek, de attol nem lesz sem jobb sem modernebb sot...Ott van a 290x matrix asusektol, nagy leghuto hightech kinezet, aztan olyan amilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- Eladó garanciális ASUS ProArt 4070 OC Edition 12 GB
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest