Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Azt hiszem kár veled vitatkozni, kiemelsz egy neked tetsző dolgot, a többit meg elsikkasztod.
Amit leirtam, tovabbra sem a hűtést dicséri, kiemelgethed akárhányszor csak jólesik. A high tech kifejezés a kártya egészére vonatkozott, a jó ha érzed a sulyát/van benne anyag az inkább a maszív alapnak ,custom pcb-nek, sokfázisos vrm-nek szólt.
Azt érzem, hogy próbálsz görcsösen olyasmit beleerőltetni, amiről lényegében nem is beszéltem. A hűtés kb szóba se került, nem tudom miért erőlteted. Amugy meg kb egy csucskartyanal épp tökmindegy milyen a hűtés, lecserélheted vizre...a lényeg a vga. -
Sinesol
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem is irtam azt, hogy a hűtéstől high tech, maga a pcb is custom...szövegértés off?

Na de mindegy is, elég volt az offból már.

-
Sinesol
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Érdekes gondolatmenet, hogy nem csúcs...de akkor mi az ami számottevően gyorsabb a Maxwellnél jelenleg?
Csak ugy érdekelne, mivel én ugy tudtam kb ez a szint a csúcs és a piros oldal is kb ugyanezt a teljesitményt hozza.
Létezne vajon egy titkos gyártó, aki nem ilyen csigalassú dolgokat gyárt, hanem igazi csúcsot?
Érdekes gondolat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Router gondok
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Outlaws + Handful of Missions: Remaster teszt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest