- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szten Márs #92 üzenetére
a gép szép, és korrekt... de. nehéz dolga lesz. nemtom, a nikon mit újít a d400-ban, de az igazság az, h a k-7 a d300-at sem éri utol igazán. ha varázsoltak volna valamit azzal a szenzorral (tilt/shift, hdr, mittoménmi, amikről pletykáltak), azzal lenne tele az internet. így viszont a k-7 "csak" egy up-to-date váz, semmi több.
nekem amúgy nagyon tetszik pofára, az már kevésbé, hogy a kis méret mellett marha nehéz vas lett. az biztos, hogy a k20d-nél sokkal vonzóbb (volna nekem).
-
válasz
Szten Márs #87 üzenetére
oké, akkor 21-e, a mondanivalómon nem változtat. inkább örülnél, h ennyien várják, nem én vagyok pentax-buzi...
-
válasz
Szten Márs #81 üzenetére
ha tényleg holnap lesz a bejelentés, simán tudhatja vhonnan. a nagy site-ok meg betartják az embargót, mert van érdemi kapcsolatuk a gyártóval (nálunk a ph-n ugyanez megy: kispöcs hw site-ok be bírnak előzni olykor-olykor, mert mi nem rúgjuk fel az nda-t).
-
-
sztem sima aps-c lesz, nemtom, honnan származnak a nagyobb érzékelőkről szóló pletykák, én wishful thinkingnek tippelném őket. de persze titkon én is reménykedem, h tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest