- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sem státusszimbólumnak vettem. Arról meg nem tehetek, hogy lejtmenetbe kapcsolt a Samsung.
Amiket felsoroltál, azok meg egyéni preferenciák.
Most mondjam én is, hogy nem flagship egyik Samsung sem, mert nincs még csak hasonló ökoszisztéma sem mögötte, mint almáéknál?
Nekem többet ad az iPhone + MacBook kombó, mint egy widget a navi felett. De ettől még ugyanúgy lehet alternatíva a samu is annak, akinek más a fontos. -
törölt tag
Ezeket nem kell amúgy flagship, talán a HDMI-t nem biztos, de az összes többit minden telefon tudja kb, mivel szoftveres dolgok. Inkább az Android adta bütykölési lehetőségeket használod, nem a flagship mivoltát.
Waze amúgy tökéletesen jó a forgalom és traffipax jelzésére, csak be kell írni rajta hova mész, és kikapcsolni a hang utasításokat. -
fogtunder
nagyúr
Felhasználási profil függvénye. Nyilván nem tud mindent az i12, amit az S21 ultra tudott, de az utóbbi időben nekem pl az volt a lényeg, hogy legyen egy pörgős telefonom jó kamerával, és egy nap feletti üzemidővel. Ezt tudja úgy, hogy kényelmesen elfér a zsebemben és nem hajlított a kijelző. Plusz időközben a gépemet cseréltem egy Macbookra és a saját eszközeik közötti integráció nagyon jó, különálló telefonnak Windows gép mellé nem vettem volna meg. Sőt, ha nem tudok jó áron szerezni egy refurb darabot, akkor se vettem volna meg. Viszont a Samsungnál is az van, hogy hiába jó a telefon, ha az Exynos chip miatt napi kétszer kell töltenem, ami évek óta a jellemző tendencia volt. A 21 Ultra már jó volt, csak ez még rohadt nagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Java programozás
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Okos Otthon / Smart Home
- Le Mans Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Így használod a ChatGPT-t
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest