Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nekem már van x360. Csak nem ártana hozzá még több game. Kicsit sajnálom rá a pénzt is, meg most amugy se fér bele, de majd meglátom. Ha senkitől sem kapok karácsonyra játékot akkor egyet tuti veszek, ne csak a gép előtt rohadjak már.
Gondolj bele hogy egy normális(nem tul régi, flashelt,nagy memokaris) psp ára kb egyenlő egy használt x360 árával.
És bnőmnek persze hogy csak a psp jo.
Pedig x-et szivesebben vennék neki.De nagyon eltértem már a témától. A lényeg hogy január előtt nem veszek procit. Ahhoz nagyon "olcsulnia" kéne.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
üzenetére
Hát ilyen árak mellett a gép lesz az utolsó amit veszek.
Mobil, kar. ajándékok,xbox game, minden. Aztán ha nem marad gépre akkor majd tavasszal vagy nyáron. Ennyiért rohadjon el a raktárban, nekem akkor se kell. 70k helyett 100k lett a konfig amit kinéztem. Annyiért biztos nem veszem meg ugyanazt. Ha kell várok egy évet, addig meg ott az xbox.Ja és thx a választ, még ha csak saját vélemény akkor is.

-
ez_meg_emaz
őstag
Vajon az e8xxx széria ára is esni fog? Jo lenne... már csak a válság miatt megemelkedett ára miatt is. Már annak is örülnék ha annyi lenne mint válság előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Robotporszívók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És bnőmnek persze hogy csak a psp jo.