- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Közben sikerült belépni egyenlőre marad a gyári rajta kép Valami oknál fogva lassabb sebességgel szinkronizált össze a modeme a központtal, jelenleg bruttó 14319/1278Kbps (le/fel irány), holott a nettó 20.0/1.0 Mbps sávszél rendelkezésre állna neki. (ehhez bruttó ~23.5/1.25 Mbps kell - de ez meg is volna - lásd "attainable" mezőket
Másik modemmel is próbáltam,20-ról esett le 16-14-12-re ás az maradt,bejelentettem vizsgálják. -
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Ki szerettem volna próbálni dmt-t de nem sikerült követtem a beállításokat de nem sikerült a user és pass írja hibásnak pedig a megfelelőt írtam be neki.
Van e esetleg más progi amivel lehet tesztelni,továbbá van e ötletetek a minden nap 2 mbit sávszélesség csökkenésre 16 ról indultam 14-12 most de fentebb nem megy.Másik modemmel próbáltam,más kábelekkel is,másik hálókártyával is,szolgáltatónál vetettem fel hibajegyet.(DSL-360R T1E) felületbe be tudok lépni ha esetleg ott lehet valami állítani?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- LEGO klub
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest