- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balrog
tag
Két hét után újra itt. Bevizsgálták a vonalunkat, de valószínűleg csak a központból, mert nem jöttek házhoz, és itt nem végeztek méréseket.
Az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy vonalunk maximum 15Mbps-os sebességet bír ADSL2+ technológiával és mivel nem éri el a 20Mbps-ot, nem is válthatunk nagyobbra.
Megkérdeztem, hogy akkor válthatnánk-e VDSL-re mivel, hogy Kiskunfélegyházán már elérhető. Erre azt a választ kaptam, hogy a bemérés alapján csak az ADSL2+ érhető el a vonalunkon és nem tudunk váltani VDSL-re mindaddig ameddig itt a város szélén is fel nem fejlesztik a hálózatot VDSL képesre. Kérte, hogy legyek türelemmel, mivel ha a városban már elérhető a VDSL akkor valószínűleg hamarosan az itt a város szélén is elérhetővé válik. Nem tudom ebben mennyire reménykedjek.
Már azon is gondolkoztam, hogy esetleg itt a környékbeliekkel együtt be kellene adni egy kérvényt, hogy fejlesszék a hálózatot VDSL képesre, de nem tudom elérnénk-e vele bármit is.
-
Balrog
tag
Igen sajnos számítok valami ilyesmire. Eddig is mindig azzal a szöveggel ráztak le, hogy túl messze vagyunk a DSLAM-től (kb. 2km). Megfogadom a tanácsodat, és ezúttal kötöm az ebet a karóhoz, hogy igen is nézzük meg mit tud a vonal VDSL-el.
Köszönöm a tippeket, hogy mire kell majd figyelnem!
-
Balrog
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a Telekomos DSL előfizetésemmel kapcsolatban. Jelenleg a NetMánia S csomagra fizetek elő, de szeretnék NetMánia M-re váltani ezt viszont a Telekom nem engedi mondván, hogy a kiépített hálózat nem tudna biztosítani ekkora sebességet. Telefonos egyeztetés után az ügyfélszolgálatos hölggyel annyiban maradtunk, hogy elindít egy kérelmet a területi képviselet felé, hogy ellenőrizzék le a hálózatot aminek az ideje 1-2 hét és csak ez után hívjam fel őket újból, hogy végül is tudok-e nagyobb csomagba lépni vagy sem.
Erről a vonalról tudnátok véleményt mondani? Megadják rá a Netmáni M szolgáltatást? Esetleg tudok-e rajta javítani valahogy?
A kültéri fali dobozból egy kb. 20m-es telefonkábel jön be a lakásba. Innen a beltéri kis fehér fali dobozból egy 1m-es telefonkábele csatlakozik a splitterbe. Onnan pedig 1m-es telefonkábellel a DLink DSL-321B-be. A telefon szintén 1m-es kábellel csatlakozik a splitterbe.
Előre is köszönök minden észrevételt, tanácsot és segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest