Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Kösz az együttérzést!
Igen, most az a sebesség jön amiért fizetek (immár 30/5-öt), a ping is javult.
Én anno azért ástam bele magam a dsl témába, mert régen is már próbáltak áttvágni. Sajnos ha nem kaparok innen onnan netről össze dolgokat a dsl működéséről, akkor most 50 megabitet fizetnék de kb 22-23-at kapnék és megkapnám hogy ez benne van a garantáltba. És még hányan lehetnek így, akik nem azt kapják amiért fizetnek? Szerintem sokan!
Amúgy még nem adtam fel az 50 megabitet bíró "vonal" (direkt nem netcsomagot írtam) visszaszerzését. Írtam levelet a T-nek, hogy műszaki szakvéleményt juttassanak el a vonalamról hozzám levélben (Ha valakit érdekel, akkor itt is közzéteszem, már ha kapok ilyen szakvéleményt, műszaki tájékoztatást, mert az is lehet, hogy valami sablon dumát kapok vissza). Kiváncsi vagyok, hogy a T szakértői mit állapítanak meg.
Sajnos azt már sikerült megtudnom, hogy bonding nem lesz lehetséges mert a dslam telített, az utcai (nem tudom milyen) elosztó meg nem alkalmas mégegy érpár elosztására. Szóval bondig is kilőve itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest