- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
-
tegyebek
csendes tag
Kitől, és hogyan kérdezzek, ha nem itt?
Várom a javaslatait!
Az átlátszó fóliában jobban megnézve, lehet, hogy igaza van, csak tudnám, hogyan javítsam a szememet...
Én bárhogy néztem, átlátszatlannak, és fémesnek láttam.
Márpedig van fémárnyékolású telefonkábel...
Csak nem a lakáson belül.
És ha nincs meg a sávszélesség, ennyi vivőt tartalékolna az DSLAM ilyen jó vonalon???
Nagyon nem hiszem...
De majd kiderül, ha ezt megírja a nevezett...
Jó, tényleg nem szólok többet bele, Ön lehurrog, de nem ad lehetőséget okulásra, inkább vitatkozik, de akkor kitől tudnék ilyen dolgokat meg, ha Ön szerint nem tudom(igaza lehet)?
Azt látom, hogy többet tud, pontosabban emiatt azt várja, hogy ne létezzek (itt).
Nem tudom, hogy mit nem tudok, amit meg tudok kérdezni (ön tudja), emiatt nem tudok mit kérdezni.
Azt meg végképp nem tudom, hogy hol, hogyan, kitől kérdezzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged