Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
"Ezért érdemes a telefonhálózatot legalább a modem és az átadási pont között minimum fali UTP kábelre cserélni és minden toldást és elosztást megszüntetni."
Nálam az elosztótól 1 x 4-es földkábelen jön az első házon belüli kettős (Prodax) telefonaljzatig .
Tehát esetemben az említett klasszikus átadási pont nem is létezik .
Úgy emléxem az 1 x 4-es földkábelben van valami árnyékoló "film" fólia is .
Az egyik aljzaton bejön a vonal, ~10cm vezeték, szűrő, ~10cm vezeték, bele a másik aljzatba, és megy a ház többi telefonja felé .
A szűrőből meg ~1m vezetéken a modemhez .
Ez így jó lehet szerinted ?
Én már a voice modemes időben kiépítettem a hálózatomat (kb én voltam a nulladik internet előfizető anno) úgy, hogy az elosztótól már semmiféle kötés, és hitvány kábel ne legyen a modemig .
Üdv.
Astra
-
adammkaa
senior tag
Értem, köszi a segítséget, de az én esetemben (5 megás netet rendeltem) és elvileg valami szerelő mondta hogy ennyit bír a hálózat, de ez mindegy is mivel 5megát rendeltem így nem kell kicserélnem a utp kábelre az egészet mert meglesz a sávszélesség gondolom, ha meg meglesz akkor felesleges cserélni ha nem, akkor beszerelés után kérjem el a szerelő telszámát, és későbbi időpontba kérjem meg hogy cserélje az egészet a modemig megszakítás nélkül utp kábelre? El szokták vállalni? A szerelők szoktak magukkal hozni ilyen kábelt esetleg, szóval arra van lehetőségem szerinted hogy mikor jönnek azzal nyissak hogy a modemig UTP kábelt kérjek megszakítás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vírusirtó topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Nyaralás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest