- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halványan rémlik, hogy mindenféle amerikai megtörtént eseteket írt le, de nem biztos, tényleg nagyon rég volt. Elég sok üzleti pszichológiai támogató könyv jelent meg rendszerváltás körül, sokat megvettem, de nem fogott meg annyira egyik sem. A Társas érintkezés pszichológiája jobban megfogott, amit ott részleteztek, az valóban működött a való életben is, utána már inkább ilyenek érdekeltek.
A pálcát és társait meg kell tanulni használni. Nem egy ördöngösség, de nagyon sok gyakorlást igényel.
Ezt mondta az ember is, akitől kaptam, de én inkább érdekességként néztem rá. A reiki jobban bejött, az érintésen keresztül áramló gyógyító energiák gyakorlatilag mindig is léteztek, gyakorolja is mindenki ezt az erőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest