Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
....es mindig eloadjak a nagyhalalt, hogy deméééénemtudvisszaaaadniiii?
regebben 0.24h-ban volt nyitva itt a kozelben a Tesco, volt hogy ugy mentem meloba reggel, hogy bementem oda, vettem egy kakaostejet meg 2-3 sajtos stanglit...
minden ilyen reggel ott volt a parkoloban egy melosjarat kisbusz is, es a penztarnal ugyanazok az arcok akartak mindnennap 10k-sal fizetni kb ugyanazert a csomag felvagott ert es a 3-4 zsemleert
az, hogy a tegnapi valtaskent kapott apro hova a gyaszba lett, meg mibol gondolja, hogy a penztaros majd 3-400k valtopenzzel jar le a kasszaba...
masik halalom az a kartyas fizeto, aki kb minden reggel lejatszotta a fuu hat pedig mashol olvassa a kartyat cimu produkciot, aztan nyolc-tiz-tizenensokadjara lehuzva a kartyat "mar" olvasta is
volt mar, hogy a penztaros is mondta neki, hogy asszonyom, mar min egy hete probalkozik ezzel, de inkabb ketto, es mar reg kicsereltethette volna ezt a bankkartyat, mert mindenki masnak mukodik a leolvaso elsore is
....es tenyleg
amikor legkozelebb "osszefutottunk" a penztarnal, vatta uj kartyaja volt es azt erdekes modon elsore vitte
de ha nem mondta volna neki a penztaros a cseret, kb a bankkartya lejarataig csinalta volna ezt tovabb igy -
KROK640
nagyúr
Igen, minden normális ember így csinálja.
Még anno 2007ben mikor bulizni mentem kétszer adtam elő, hogy 10-20 ezressel fizettem. Először visszakaptam, nagy veszekedés közepette a sofkától, azzal h én tartom fel a járatot.
második alkalommal elvette a 20-ast és közölte, hogy nem tud visszaadni, de ha megérkeztünk akkor a forgalmi irodában felváltatja.
Na így is lett, megérkeztünk bement a forgalmi irodában, majd (gondolom meg is kávézott) laza 20 perc után visszatért a visszajáróval. Na akkor jutottam oda h annyi apróm tuti lesz amennyi a buszra kell.
Érdekes h azóta 13 éve fillérre pontosan kiszámolva megyek, és mást így amennyire láttam soha nem szivattak meg, pedig mint felül is írtam nem ritka az eset.Amúgy az angoloknak úgy hallottam a buszra sorban állásnál is van kultúrájuk, nem úgy mint a magyaroknak, ahol csirkék módjára tolakodnak...
-
-
Frawly
veterán
Még mindig új fórum: sajnos a hozzászólás szerkesztése nagyon kaka lett. Ha pl. hosszabb hozzászólást írok, akkor kis felbontáson duplán kell görgetni az oldalt, egyszer a szövegdobozon belül, aztán kívül, ha több bekezdést kijelölve akarok formázni. Ezen túlmenően ha a netről illesztek be valamit a hozzászólásban, akkor formázással együtt lehet csak betenni (eltérő fonttal, linkként teszi be, stb.), formázás nélkül nem. A szöveg formázását is nehézkesebb utólag átszerkeszteni az új rendszerben, a régi TAG-es rendszer jobb volt.
A legfontosabb, ami kimaradt az új fórummotorból, az a hozzászólás előnézete!!!
Összességében hatalmas visszalépés a régihez képest használhatóságban. Eleinte coolabbnak tűnt, de igazából sokkal használhatatlanabb lett
-
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)de nem csak a brazilok, hanem úgy unblock)