Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz motown5l #4598 üzenetére
Vettem de csak vízre jó. Alin már lejebb vitték az árát kb 1200 Ft. Kenyér sutesnel használom.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
attiati
veterán
hamburger húst csináltatok már?
mi a titok nyitja?
-
Apollyon
Korrektor
válasz attiati #4604 üzenetére
Én 90+ %-ban csirkemellet sütök az airfryerben, és sosem használok olajat, zsiradékot. Igaz, előtte 10-12 órára, vagy egy egész napra brine-olom, így egyáltalán nem lesz száraz.
Előző kérdésedre, hamburgert is sütöttem már benne, sokkal jobb, mint serpenyőben, csak arra figyelj oda, hogy felfröcskölhet a távozó faggyú. Egyébként nagyon finom lesz így a burger.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz attiati #4606 üzenetére
Hambi húst először 170 fokon 10 percig (5 után forgatom), majd 150 fokon az utolsó 5 percben. Kettő darab half pounder, a UK Lidl-ből.
Azt még hozzáteszem, hogy ezek air fryer típustól változhatnak. Nekem Ninja Air Fryer Maxom van, 5,2 literes.Nem kentem be semmivel, kivettem a dobozából (nem mirelit), ment egyből air fryerbe.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
borix
őstag
Ez így még rosszabb mintha csak többször kellene rázni.
Ki lehetne próbálni, hogy lefeded kísérlet képen alufóliával a szélein a szellőző réseket.
Lehet, hogy megcsavarja, áramoltatja nagyon a levegőt a szellőző réseken kiszökik cserébe meg valamennyit alulról visszanyersz.[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
Ez mennyire vállalható gèp urak? [link] persze van 20 ropival olcsóbb xiaomi…. Jól jön pl a 230 fok?
-
bul07
nagyúr
Ez a gép egy max két emberes, elég pici a 3.8l
(Ha van lehetőséged akkor kérj meg egy Osztrákba Németbe dolgozót hogy hozzon Cosori gépet ha csak az kell, mert ott nincs annyi név miatti felára(olcsóbbak a gépek))Néz még utána hogy neked megfelel e az egy kosaras megoldás
Nagyon jó Philips gépekre is néz rá, most a 6.2l verzióra nem látok akciót, de a kukucskálós 5.6l 52e Ft[link]
Esetleg ha a van a közeledbe Lidl ránézhetsz hogy hátha van még
19-től van 24444Ft-ért 5.2l
És ugye 3év garanciaAzt hogy kell e a 230fok azt csak azok tudják megválaszolni akik nagyon tudnak sütni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Amazont szokták még mondani
Na meg ugye az akciókDe ilyenbe én látok bele
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lac14548
aktív tag
Ha valaki CBA-s (KIKOZA by Berlinger Haus) Air fryert venne van hozzá pontom.
Budapesten elcserélem egy nagy tábla milkára...[ Szerkesztve ]
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
ben-ga
tag
Sziasztok, most ért el minket az air fryer...
Grill sütő helyett melegítésre ajánljátok? A Dyras Airf-32l típust néztük ki 2 főre lenne csak használva. Van tapasztalata valakinek ezzel? -
bul07
nagyúr
Ha a van a közeledbe Lidl ránézhetsz hogy hátha van még
19-től van 24444Ft-ért 5.2l-es
(Újság első oldala)Dyras AIRF-32L
Ez tekerő gombos és ez nem mindenkinek jön be, neked kell letekerni ha hamarabb lenne kész minthogy lejárna[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
Tehát egy műanyag dobozban lévő pörkölt-nokedli átmelegítésére is ezt használod? Na ugye, hogy jogos a kérdés, hogy mit szeretne emberünk melegíteni...
Azt már nem is mondom, hogy a mikróval 1 perc alatt végzek, az airfryer 1 perc alatt meg nulla hőt tud közölni egy kupac hideg sülthússal. Szóval azért nem ez az elsődleges felhasználása, de nyilván nem lehetetlen. Pékárut pl. a mikróban nem lehet értelmesen melegíteni.
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Mivel szoktátok az air fryer-t tisztítani? Erősen rá van már száradva valami masszív zsír a kosárra, amit mosogatógép már nem szed le. Mivel érdemes nekimenni amivel nem verem szét?
Köszönöm a segítséget!
-
Breki
veterán
válasz erdey_a #4621 üzenetére
Átöntöm az air fryerhez vett üvegtálba vagy simán a különleges sütőpapírba, vagy fogok egy tortilla lapot ahogy mutattam korábban beletöltöm és simán összemelegítem.
Műanyag dobozban egyébként se nagyon ajánlott melegíteni!!!
Természetesen ahogy írták ez csak úgymond szilárd ételre vonatkozik.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
Remiel
őstag
sziasztok
a Lidl-ben kapható 5.2 literes készülékhez valami kiegészítő csomagot lehet kapni, rendelni valahonnan?
Valamint még egy kérdés, mi nem használunk olajat egyáltalán, csak zsírt, okoz e gondot, ha az kerül mondjuk a husokra, krumplira? Persze csak kis mennyiség
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
Igaz a húsban van zsír, csak közel sem mindegy milyen hús. Ugye egy szelet karaj nem összehasonlítható a csirkemellel. Engem csak az érdekelt az olaj helyett használhatok e pl mangalicazsírt azonos mennyiségben, de akkor ezek szerint nem gond.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Remiel
őstag
Köszönöm, én is ezeket néztem. Akkor ha jól értem a 8 inch a lényeg mint méret.
Valami szilikont akarok venni, mert a feleségen piskótás dolgokat szeretne kipróbálni milyen lesz ebben és talán a sütőpapíros dolgoknak is van értelme.
-
Voice24
őstag
Igen, 8-as méret. A lyukacsos sütőpapír jó dolog, pl. fagyasztott pékáruk sütése után nem kell a kosarat tisztogatni, a szilikon kosár meg szaftosabb dolgokhoz mehet, ugyanilyen okból. De nyilván ez a kosár azért valamennyit akadályoz a teljeskörű légáramból, ezt is bele kell kalkulálni.
-
kenwood
veterán
válasz Voice24 #4637 üzenetére
Ezen sokat gondolkodtam mar. A tisztitas resze nem erdekel, mert a teflon-szeru bevonatrol mar akkor lejon minden dzsuva, ha csunyan nezek ra.
Ami miatt erdekes lehetne a papir, hogy pl pacolt csirkemell keszitesnel nem a kosar aljara csopog a szaft,hanem uszik benne sutes kozben, ami akar pozitiv hatassal is lehet az izre.
Ami miatt meg nem hasznaltam sosem, az pont az,amit te is irtal, hogy nem veletlenul vannak lyukak a talcan, kellenek a legaramlashoz,es azt jelentosen modositja a sutopapir.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Breki
veterán
válasz kenwood #4638 üzenetére
Dehogy módosítja:
"létezik olyan speciális sütőpapír is, ami kimondottan forró levegős fritőzbe való használatra lett tervezve. Nem muszáj azonban a különleges fajtát megvennünk, a hagyományos is tökéletesen megfelelő, és léteznek olyan ételek, amelyek készítése közben kimondottan ajánlott a használata. Például ha valami kis dolgot sütünk, annyira aprót, hogy beleeshet a sütő nyílásaiba. A nyílások arra szolgálnak, hogy a forró levegő jól tudjon keringeni a fritőz sütőterében, a sütőpapír pedig szerencsére olyan vékony, hogy nem zárja el a levegő útját. A leggyakrabban a kosaras típusú fritőzökben vehetjük hasznát a sütőpapírnak, a tálcás fajták esetében nem annyira hasznos. A kosárba tett ételről viszont le tud potyogni mondjuk a panír, illetve a ragacsos tészták is oda tudnak tapadni, tehát kifejezetten jó ötlet a sütőpapír bevetése. "
Amúgy felesleges lyukast használni szerintem van különleges szilikonos nagyon vékony én mindig azt használok.
De lehet pl tortillalapban is sütni.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
Remiel
őstag
Süteményt (mondjuk piskótatésztát) sütöttetek már ilyenben? Van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz ggeleven #4640 üzenetére
Az szerintem csak ilyen mindent bele nagyon éhes vagyok, tetején paradicsommal és póréhagymával, talán babbal de majd megnézem a facebookon fent vannak a sütéseim bővebb leírassal, képekkel majd visszanézem.
[ Szerkesztve ]
-
-
silver10
aktív tag
Én is ilyen fajtát vettem a TIB(two independent basket)megoldásu air fryeremhez. De míg idehaza 50 db.-ot adnak 2600-2800 Ft.ért, én 4x50 db-ot vettem 2800Ft.-ért csájniz beszerzésből. No comment. Pont ma jöttek meg 10 nap után. [kép]
Remiel: Én sütöttem diabetikus, (mandulalisztes) szilvás-fahéjas muffint 12perc volt a 12 db.[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz silver10 #4646 üzenetére
Igen ezek nagyon jól, az ember nem is gondolná milyen vékonyak közben meg mindent megtartanak, én vele együtt szoktam kivenni a kész ételt és be a tálalóedénybe és kész is, két oldal megfogva kb 2 másodperc a tálalás és nem is égetem meg a kezem.
-
Remiel
őstag
válasz erdey_a #4644 üzenetére
Köszi
Azért kérdeztem, mert a miénk legalább a duplájára nő a sütőben, ahol ugye van erre hely. Szilikon formában sütjük (gondolom ebben is abba kell tenni, mert ugye a massza folyékony) és attól tartok, hogy olyan szintre dagad, hogy nem fér el a fiókban (vagy a fene tudja hogy hívják) és ugye ott nem látom, nyitogatni meg menet közben nem nagyon lehet elvileg.
(#4646) silver10 A muffin más tészta (szó szerint ) és azt ugye valami formába teszed és nem nő meg olyan szintem mint nálunk a tortaformában
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest