- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
válasz
divrapier #38 üzenetére
Ez a BIOS-beállításoktól is függ. Nem mindegy, hogy milyen teszteket engedélyezel neki (pl. memóriateszt - 4 gigát végigolvasni perceket is igénybe vehet), és milyen hibáknál álljon meg a boot folyamat. Ezenkívül az extra szolgáltatásokat is letilthatod (pl. infra támogatása, soros portok, RAID vezérlő - mind-mind időt kér magának), pár dolgot viszont nem lehet, pl volt egy DFI alaplapom, a CMOS tartalmát minden bootoláskor lementette, ami 1-2 másodpercig tartott. Természetesen nem tűnik soknak, de ha belegondolunk, hogy az op. rendszer bootolásáig mennyi idő megy el, nem is olyan kevés már
Linuxot egy ideje hanyagoltam, de most szerintem megint elő fogom venni az Ubuntut, mert kíváncsi vagyok, hogy mire képes. Amúgy az XP nálam 20-25 másodperc alatt áll fel, teletömött uTorrenttel, mindennel. Szerintem elég gyors, pedig nem sokat optimalizáltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Trollok komolyan
- Új előzetesen a Lost Soul Aside
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Gitáros topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest