Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Cukrosbácsi kérdés:
A Linux közösség összetartó, segítőkész emberekből áll. ...lásd az alapfilozófiát.
Én személy szerint rengeteg segítséget kaptam itt a PH!-n és más Ubi fórumokon is. Mivel nem látok a rendszer mélyére egészen, a mai napig fárasztom szegény S. és ng.2 kollégákat a hülye kérdéseimmel, holott valamit már nem egyszer leírtak, elmondtak. A héten Vladi is beszállt az oktatásba.
A telepítés után kb egy évembe került, míg Ubuntu usernek nevezhettem magam. Mára már "hülyebiztos" a rendszer.
Már azt is tudom, hogy a neten kb. merre keressem a választ a kérdéseimre. ...meg egyáltalán fel tudom tenni a kérdést. (Hozzáteszem infós előképzettség nélkül!)Türelem kell hozzá! A linux nem vindóz! Vines beidegződésekkel nem könnyű átállni! ...de nem is kell azonnal. Két külön partíción megfér a két oprendszer egymás mellett. Az Ubi feltesz egy boot-managert, így indításkor választhatsz. Én már kb fél éve nem bootoltam vinre. Decemberben szeretném ledarálni.
Terminál kérdés:
1. Grafikus felületről (szinte) mindent meg tudsz oldani.
2. Ha én megtanultam akkor bárki.
3. --> Itt <-- találod az általam leggyakrabban használt terminálos parancsokat. Ez a doksi kint van az asztalomon és ha kell, csak megnyitom. Copy-paste a terminálban is működik! Tehát ha találsz a neten, fórumokon bármilyen parancsot ami Neked szükséges, kb 2 másodperc múlva futtathatod a terminálodban azzal, hogy bemásolod oda és ENTER. Sok esetben viszont előbb a megfelelő mappába kell navigálnod a parancs kiadása előtt.
--> Itt <-- egy általános leírás a telepítésekről és a terminálban navigálásról!
Az Ubuntu Guruktól folyamatos hsz. lektorálást kérnék, mert nem akarok hülyeségeket írni, tanácsolni...

Kedvcsinálás:
...úgy látszik működik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Már azt is tudom, hogy a neten kb. merre keressem a választ a kérdéseimre. ...meg egyáltalán fel tudom tenni a kérdést. (Hozzáteszem infós előképzettség nélkül!)