Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tzombi
tag
Lehet, fikázni, lehet irigykedni, lehet derülni. Szabadon választott a kérdés.
Balázspirin és Hofin nőttem fel, és azóta sem vetem meg a humoros dolgokat.
Lehet, hogy a valamikor olvastam, láttam hasonlót és egyszer csak, mint a hóvirág a tavaszi nap sugarára előbújik az „ötlet” a tudatalattimból. Ha ti mondjátok, elhiszem hogy ez a sztori már szerepelt valahol. Bár örülnék egy linknek is, mert így e nélkül annyira hitelesnek tűnik nekem a „fikázásotok”, mint nektek a sztori.
A házban azóta is beszédtéma a dolog. Akár volt már ilyen, akár nem. -
bolondember
MODERÁTOR
ne haragudj, de....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
körbeküldtem a linket barátok/munkatársak között körbeküldtem...
a taposós résznél - mivel vizuális típus vagyok - már vonyítottam a röhögéstől...
-
PPeter
addikt
Neten keringő sztoriként tíz éve fel-felbukkan a történet, kisebb változtatásokkal. Ugyanolyan kamusztori, hogy Te csináltad ezt, mint az előző bejegyzésed.
-
Winner_hun
félisten
Le ne maradjak a következő részről..
-
george11
addikt
Nemrég volt valami gyökér film a TV-ben, és abban is ugyan ezzel szórakoztak a srácok (bár ott csak poénból csinálták, nem volt indíték).

-
koob
senior tag
Tzombi:
- Megtörtént eset?
- Mennyire ismered a szereplőket?
jóóó
[Szerkesztve] -
Brekk
addikt
Megerdemelte, remeljuk tanult belole...
-
Pukkancs
aktív tag
valahogy beállítottam volna egy webkamerát azt egész nap azt nézném újra meg újra
-
LOL 
Nem vagy semmi
Egyébként megértette a ''célzást''?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hogy ez csak az első rész. Bár a végkifejlet az .....