Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Akkor csak 2db hdd mehet bele? Az 5,2 colos helyeket nem lehet átalakítani? Nekem 3hdd hely kellene.
-
imibogyo
veterán
Nekem 7970 DC2 van benne, ami elvileg 279 mm. És még mindig van előtte úgy 5-8 cm hely. Szóval bőven belefér a 238 is.

Earl: át kell helyezni, szerintem elég könnyen megoldható ez a probléma. Túl leszek az államvizsgáimon (remélem), akkor neki kezdek a mod-nak.

-
Mian
aktív tag
A gyártó oldalán 210mm-t ír mint ahogy Ő is a teszt legelején, valószínűleg elgépelte.
Szóval a 238 már bőven felejtős. :S -
global_ug
újonc
Üdv! A vga méretét írtad, hogy 23,5cm ami befér. az 235mm, vagy 23,5 +- valamennyi? 238mm kártya még belemegy? ilyen házban gondolkodom én is, de 238mm-es vga-t raknék bele, viszont szükségem lenne a hdd, ssd felfogató lemezre is.
-
törölt tag
nekem is tetszik ez a kis dög, egyetlen egy bajom van/volna vele: a szerencsétlen helyen lévő gombok és csatlakozók.

-
tvse1995
senior tag
Amit a végén írtam arról mi a vélemény? Cseréljem a képeket sajátra?
Ja és köszönöm, hogy elolvastátok.
-
Valty
aktív tag
Ilyet vettem én is tegnapelőtt, meég nem rakodtam bele (majd csak valamikor karácsony előtt), csak gyorsan átfutottam, hogy mi is ez, aztán visszatettem a dobozba

Ami nekem nem tetszik, az hogy a csavarokat szabadkézzel csak nehezen (vagy végképp nem) lehet csavarni, de ennyi pénzért szerintem ez a ház teljesen korrekt.
-
Speeedfire
félisten
Jó kis ház, főleg ennyit.
Ha most kellene házat vennem, biztos ezt venném nem a CM 331-et.
Ja, címlapra vele!
-
norbee2244
senior tag
Nekem is ilyen házam van. A kábel managment tényleg szörnyűre sikeredett konkrétan a kábeleimet felülre kellett bezsúfolnom és az eleje nekem is rezonál és tisztíthatatlan az előlapi szivacs. 9600gt mögött már egy másik hdd elég nehézkesen fért el a vga táp csatlakozója miatt. Valahogy én halkabb - rezgés mentesebbre számítottam pedig azóta már az oldalát leszigeteltem.
-
tvse1995
senior tag
Hogy is szokták ezt?

Ja, megvan: Nyíljá meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest