- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
Persze, hogy érdemes figyelni, ahogy az eddigi hasonló esésekre és emelkedésekre is. Elég csúnya vérfürdő van a piacokon, NASDAQ is esett 30%-ot YTD. Egyedül az ingatlan tartja magát az utóbbi időben. Ha az infláció megfékezése miatti kamatemelések hatása megjelenik a munkaerő piacokon, kíváncsi leszek, hogy a lakáspiacon is mi lesz. Hitelt már jóval nehezebb felvenni, kb duplázódott a visszafizetendő összeg egy év alatt.
Ki kell tartani? Nem, eddig sem kellett. Nem tudom ki mi alapján kereskedik, a magam nevében tudok beszélni.
- Technikai indikátorok többsége historikusan alacsony szinten van. Ha ezek alapján kereskedik valaki, akkor nem ez a jó kiszálló.
- Fundamentumok tekintetében a technológiai oldalon nincs változás, csak egy szép lassú fejlődés. Makro környezet természetesen megváltozott, 10+ év végtelen pénznyomtatás után egyszer véget ér a tánc. Meglátjuk majd kripto hogyan viselkedik ebben a környezetben.
Én a számomra rendelkezésre álló információ alapján kevésbé adnék el most, mint egy hónapja.Normális dolog? Mit jelent a szó?
Ha az kérdés, hogy pszichológiailag mennyire nehéz kezelni egy ilyen helyzetet, akkor nem normális. A túl nagy változást túl rövid idő alatt egyik irányba sem tudjuk értelmesen kezelni.
Ha azt, hogy mennyire egyedi, akkor semennyire nem az, az előző 10 évben ez a 5. alkalom. Nem bagatellizálni szeretném, katasztrófa ami megy, de nem egy black swan-ról beszélünk. Lehet, hogy innen soha nem fog helyreállni, persze, ahogy a piramisjátékok sem szoktak. De eddig négyszer felállt, szóval 0%-nál nagyobb esélyt adok neki most is. És talán ez az egész mondandóm lényege: szerintem a BTC esélye a kiteljesedésre kevesebb, mint 100%, de több, mint 0%. Ha te is 0%-nál több esélyt adsz ennek, akkor annyira nem is különbözik a nézőpontunk. (a 0% és a 100% eléggé nehezen védhető, szóval remélem nem lőttem mellé
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest