- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
"Ezért nem jó, hogy ezzel akarod alátámasztani a BTC védelmét." Figy, kiforgatod a szavaimat. Azt írtam, hogy nem minden ponzi, amivel pénzt keres a tulaj, példaként a Microsoft sem. Ennyit. Sehogy nem kötöttem a BTC-hez, nem hasonlítottam, semmi. Kérlek olvasd el újra, mielőtt elkezded azt, hogy bezzeg a Microsoft terméket ad. Azt ad, az emberek fizetnek érte. Így működik egy cég. Nem így működik a kripto. Ettől még mind a kettő létezik.
Miért hasonlítom a földön használt kvázi univerzális értékmérőhöz? Ahhoz, amit te is használtál, hogy elmondd, mennyit esett az értéke? Hm, nem is tudom.
Utolsó részre: Az előtte levő időszak 89%-ában meg nem tudtál úgy pozit nyitni, hogy minimum 200% hozamot ne érj el a mostani "hatalmas" szakadási utáni árakat nézve. A BTC létrehozása óta eltelt idő 10%-ában igaz a te állításod. Ezen időszakon belül is csak a két csúcsponthoz képest ennyire magas a visszaesés. Igen, ez cherry picking.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest