- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
Lehet, hogy azért használták, hogy elfedjék a magas volatilitást. De lehet, hogy azért, mert egy 5-6-7 nagyságrendbeli exponenciális növekedést így lehet szemléletesebben ábrázolni, különben kapunk egy hosszú vízszintes vonalat kb a végén egy oszloppal. Az is torz, nem?
Amúgy a félreértés elkerülése végett: a hülye is látja, hogy a kripto volatilisabb. Ezzel a grafikonnal nem ennek az ellentettjét akartam alátámasztani - balga is lennék, hisz pont jól látszik a grafikonon is a volatilitás, ahogy te is kifejtetted. Legalább egy pontban megegyezhetünk akkor, remélem erre lehet építeni is később
A kripto sokkal volatilisabb, mint az USD/EUR stb. Tovább megyek, még a tőzsdénél is.
A dollár ahogy írtad, teljesen kiszámíthatóan esik. (az utóbbi 1-2 év felett hunyjunk szemet) Nem ezzel kapcsolatos a kérdésem.Arra voltam kíváncsi, hogy mi a megfelelő kifejezés arra, hogy a pl havi chartokat nézve a BTC vásárlóereje az USD-vel szemben évek óta meredeken emelkedik. Teszi ezt természetesen sokkal magasabb beta mellett, ebben a részében már megegyeztünk. Én azt hittem (rosszul, kolléga kijavított), hogy erre az a jó kifejezés, hogy értékállóbb.
@bambano: Milyen nem nullától induló skála? Hol kellen, hogy nulla legyen? A dollár értéke oldalon még csak-csak érthető, úgy kicsit kevésbé lenne látható a dollár esése. A BTC oldalon pedig ha meg szeretnéd találni a nullát akkor végtelen magas chart kellene hozzá, feltételezem nem ez lenne a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest