- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
Ezzel részben egyet is tudok érteni. A másik sikertelen döntéseiből gúnyt űzni tényleg gáz, bármelyik oldal csinálja. Főleg, ha elmegy ad hominem támadás irányába.
Az, hogy valakinek a nyeresége egy másik ember veszteségéből kell, hogy fakadjon viszont nem igaz. A piac nem egy zero sum game. Természetesen vannak nyertesek és vesztesek, de a kettő összege nem nulla. Szóval az, hogy "akik kriptóznak azok megkopasztják a kisbefektetőket" így ebben a formában nem helytálló. Az meg végképp nem, hogy minden kriptos ezt csinálni, pl én sem.
Ez egy kevésbé szabályozott, nagy volatilitással rendelkező, fejlődő, innovatív piac. A rizikó is pont ehhez mért. Sajnos rizikókezelés tekintetében elég homály van a társadalomban, nem kell ehhez kripto, elég a svájci frankos hitelekre, questor-ra, mostani változó kamatozású lakáshitelekre gondolni. -
aujjobba
addikt
Nekem ezzel a "megkopasztas" definicioval van problemam.
2020 februarban kezdtem tozsden befektetni ETF-ekbe, epp amikor zuhantak az arfolyamok mint a ko.
Tulajdonkeppen az ertelmezesed szerint en megkopasztottam a szegeny kisbefektetoket, mert olcson megvettem a reszvenyalapokat, amiket ok valamikor dragan vettek?
Egy uzleti tranzakcionak ket oldala van, csak akkor tudok olcson venni, ha valaki a tuloldalt olcson akar eladni, maskepp nem megy.
Az a kisbefekteto az eladoi oldalon kifejezett szandekat adta, hogy "kopasszak meg", hiszen beadta az eladasi ajanlatat, alacsony aron.Vagy szerinted ilyen esetben mit kellene csinalni?
Megvarni amig visszamennek "tisztesseges szintre" az arfolyamok, es csak akkor vasarolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest