- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
Tulajdonképpen elvileg minden PWM digitális, de tudom miről beszélsz.Én másképp nevezném, de tudom ezt a kifejezést használják elterjedten. Ilyen pl, az ABIT IX38-QUAD tipusú alaplap Első látásra feltűnik, hogy jelentősen csökkent a proci körüli alkatrészek száma.Két lényeges eltérés van a hagyományos és ezen PWM-ek között.Nagyon sok külső alkatrész beépítésre került egy integrál áramkörbe.Tudomásom szerint 2 féle létezik. 1 mikor a teljes áramkör egyazon ic-be kerül. 2 mikor a PWM egy ic-n belül. A külső áramkörök induktivitás kapacitás stb. és fetek egy különálló ic-ben vannak.Ez azért lehetséges mert ezek a szabályzók lényegesen nagyobb frekvencián működnek és így kisebb értékű alkatrészek szükségesek.A hagyományosak párszáz Khz-en, még ezek pl.1 Mhz es külső órajellel(ha jól tudom Quarc oszcillátorral) és az áramkörön belül 8 fázissal, tehát 8Mhz valós sebességen működnek.(Ez egy tipus, lehet eltérés, söt bizonyosan van is) Ezekből adódóan ezen áramkörök előnyei:jobb stabilitás kisebb tranziens jelenség de van.>kisebb fesz. hullámzás.alacsonyabb hötermelés és fogyasztás.Valószínüsíthetően csökken a hagyományosnál fellépő feszültségugrás, sőt biztos.a nagyobb freki miatt.Konkrét mérési adataim és információim jelenleg ezzel kapcsolatban nincsenek.mivel egy viszonylag új megoldásról van szó(legalább is lapoknál)ezért az elkövetkezendő idő és tapasztalat fogja igazából megadni a választ.röviden ennyit.
(#54) HavocSÍgaz, hogy közel sem vagyok egy profi angolos, mint már említettem.
De tudomásom szerint mindkét kifejezés helyes csak picit más értelemben használják.
Tudtommal ide a droop jobban illik.jelentése szintén esés, csökkenés. köszi a grat.Most pedig rohanok mert fejemt veszik>Buli.(megisszuk az eddig "küldött" söröket.)Ezért ha lesz kérdés csak később tudok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest