- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
(#1) Egon: Oszcilloszkóppal kikapcsolt load line mellett. A szoftveres mérések változó minőségűek, és megbízhatóságuk sem mindig 100%.
A DeadMeat által említett szoftverről olvastam én is, elvileg lehetséges hogy "rögzítse" ezeket azimpulzusokat megbízhatósága kérdéses.Konkrétat nem tudok nyilatkozni.Jólenne ha igaz lenne és megbízható. Habár egyeseket túlzottan megijesztene.kroky3: ez ellen lehe valamivel "vedekezni"?Vagy siman torodjek bele?: lap ill. PWM függő mint ahogy írtam figyelembe kell venni a fesz beállításánál.
Nem kell mindjárt mindenkinek megijedni és tesztprogikat futtatni jó e a procim. Nem ez volt a célom csak hogy ezek figyelembevételével csináljuk a tuningot.
Auto állásban valószínüleg bekapcsol.
Táp igazán erre (megfelelő telj. esetén) nincs hatással.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest