Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhos910
senior tag
hy! jó képek

énis voltam ennek a show-nak az előző 2 részén és most sajnálattal kellett rájönnöm h ez a szegedi showt elvitték pestre a pénzhajhászás miatt

a képek jók köszi érte

-
mrlan
tag
Uhhh erre be kell fizetni

-
Gebriel
veterán
RO rendszámú kék spoileres bömös egy otvadékúl össze gányolt szerkezet.Kezét törném a gazdájának.És még volt pofája oda állni vele.Iszonyat

szek:Még szerencse hogy a fényképen ezt nem ez látszik.Élőben borzalom volt az az autó.
Bár a hűtőrács és a spoiler közt lévő hézag itt is látszik,az öklöm befért volna. -
Myers
senior tag
Én nem látok semmit.

Van ez a szöveg:
"Akkor most a kép özön:"
De utána csak a nagy üres fehérség van, bár az jó hosszan. Nem látok sem képet sem thumbnailokat.Esetleg a tűzfal fogja meg?
-
dragonfx
veterán
faintos autok voltak, ezér tjó hogy lett 1 ilyne írás.thx
Sok ismerős autot láttma a képeken amiket korábban is láttm máshol de volt sok uj is ezek szerint. -
easylite
tag
Üdv.
Én is voltam itt és nagypn kira volt.
Fasza verdák, fasza csajok...
Meg a zene
De a drift is kira volt.

-
twollah
nagyúr
A kepek lattan nem ereztem a kesztetest, hogy azonnal ki kene vernem rajuk.
Talan ha 2-3 auto tetszett, a tobbi meg valahogy a gagyi hatarat surolja (sajnos). -
Agyasima
őstag
Ugyanezeket a kocsikat hordozzák körbe-körbe az országban már évek óta. (Ha nem lett volna annyi román tuningos idén, kb 90%-ben megegyezett volna az elmúlt 2 év felhozatala.)
Szóval javaslom annak, aki volt, hogy legközelebb 2 v. több év múlva nézzen ki újra.
-
Archer
őstag
Jó képek, szép verdák
Bár egy-két autó kifejezetten gagyin néz ki. Ezektől az optikai tuningoktól szerintem azok az autók fognak szebben kinézni amik már gyárilag is inkább sportosra vannak szabva. Van amelyikekhez meg vétek lenne hozzányúlni, gyárilag tökéletesek(pl. régi mustangok, jó mondjuk ott a GT500E de az más tészta). Mondjuk jó látni, hogy egy C3 is eljutott a showra 
-
Kareszovics
addikt
Szép autók, szép képek! Köszi!

-
Tomics
addikt
Most ez miért is kiemelt írás?

-
Dany007
veterán
Nem tudja valaki hányan lehettek ezen a shown ? Keresgéltem a neten de nem találtam semmit =/
-
Kovács84
aktív tag
Huhhl, kösz ez ütött
Meg is nézem a Mustangokat megint 
-
@rglaaf
veterán
DeLorean ftw

-
Kasza08
őstag
Hm... Én személyszerint nem bántam meg, hogy nem mentem.

2 autó tetszik: a Hamann M5 predátoros bömös, és a Shelby. Bár a 2 kedvenc autómról van szó, de a többi igazából nem is nagyon tetszett.
Am. is a motorok felé húz a szívem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Levin01
őstag
Imádom ezt a sok üresfejű, "szőke" tyúkot, akik már térdelnek egyből ha kicsit is jobb kocsija van az embernek

-
de szép is lenne törvényileg betiltani minden tuningot, amitől nő a kocsi zaja...
-
PowerBuldog
veterán
'67-es mustangra de ráugranék...csak lenne annyi pénzem!

-
Enjoy
addikt
Nagyon állat képek!
Idén lecsúsztam róla sajnos...
Mikor lesz következő alkalommal? nem tudja valaki? -
Macilaci457
őstag
Hmm. Ha majd sok pénzem lesz, én is ilyen hülyeségre költöm.

-
biokill1
tag
Miért nem menetem ki????!!!!

-
DeadMeat
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csinalj jobbat,aztan szanalmasozz,fikazz......
Amugy koszi a kepeket DJ.Gróf a mustang nagyon szep.Mi volt az nem emlekszel? gt350 vagy 500? -
nLali
őstag
Shelbynek jó a segge...

-
JoeYi
őstag
nekem az tetszik, amelyik full fehér, és az orrán van egy fekete sáv, és a fény vöröseszöldessárgásan törik meg. Talán opel, de meg nem mondom

-
Jégkokó
veterán
Én soha nem értettem, hogy miért jó ha minden autók körbespoilereznek, meg raknak rá 20 ezer neont, attól nem lesz gyorsabb a kocsi.
-
30z.Samu
titán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nekem tettszettek a Suzukik is.
Jó kis cikk, én is voltam kinnt, csinálok összefoglalóvideokat is (eddig 2 megvan). A drift jött be nekem a legjobban. 
-
(Kolombusz)
veterán
Köszi a képeket!
Vannak nagyon vagány, vannak jópofa (pl. a Forza2+Xbox festésű 300ZX), vannak gagyi (az az ocsmány Trans Am) és vannak szánalmas tuningok (pl. a koponyás Passat, vagy a Suzukik).
-
misirulez
senior tag
jah látom már előttem megirták.

-
VR6-Fan
veterán
válasz
HardSanyeee
üzenetére
Jól vna kész lett a Dani polo VR6-osa

esetleg egy sőtét metál zöld Golf 3 VR6 nem volt kint úgy szintén
Fusion kocsi?sajnos nem jutotam ki idén

-
valentinho
senior tag
Uh nem jut eszembe a szám címe, pedig 100 hogy megvan.Tavaly volt nagy sláger, de ha eszembe jut megírom.
Am jó képek!

-
venember83
nagyúr
Kösz a cikket s főleg a képeket.

-
varga911
senior tag
56k killer írás.

-
Rossi
addikt
A Predator-os BMW meg a Leonidas-os Clio ott van... Látom Calibrák voltak minden mennyiségben. Jók a képek.

-
pohár
félisten
Jó kis kocsik

Főleg az RS-Tuningos fekete-sárga bömbi

-
HardSanyeee
őstag
Jók a képek
Énis ellőttem pár (181 db) fotót
[link] -
KrAt
veterán
Megnyugtat a tudat, hogy sok Opel is volt kinn
Kár, h nem voltam kinn 
-
I-S-T-I
tag
hi!
jó kis képek
grat! sajna én nem tudtam elmenni
majd talán jövőre 
a zene pedig: Ricky L feat Mick - Born Again
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)