Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodyEddie
őstag
Ez igen
Hasonlót én is kaptam egyszer, akkor a boot screennél akadt el keyboard errorral, és press F1 to continue
Sajna csak a vga kamerás telóm volt kéznél, szal (hogy olvasható legyen) 2x 640x480as képen van megörökítve 
-

Ugyan... Ilyenkor a wtf?!! gombot kell nyomogatni. Ha úgy sem működik, akkor pedig le kell ülni egy székre, ölünkbe venni a billentyűzetet és a közepére határozott mozdulattal ráverni. A gombok távoznak eredeti helyükről, majd a műanyag borítás is megadja magát ha erősek vagyunk (ha kevésbé, akkor a 2. ütés után biztosan).
-
ttower
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
bedugtam egy másik bill-t.

-
Zolaash
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Az önmegsemmisítőt...

-
LOL
És, ...mit nyomtál meg?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hasonlót én is kaptam egyszer, akkor a boot screennél akadt el keyboard errorral, és press F1 to continue
Sajna csak a vga kamerás telóm volt kéznél, szal (hogy olvasható legyen) 2x 640x480as képen van megörökítve