Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
A WoW-ban is előfordul, még eredeti szervereken is. Engem is sok hordás csapott már le úgy, hogy meg sem tudtam mukkanni. És a legborzasztóbb az, hogy ennek aztán az ő szempontjukból tényleg semmi értelme, mert semmi honort nem kapnak értem. (Sokkal magasabb a szintjük, mint az enyém).
-
7
addikt
A retro patch nem mellékesen magyar fejlesztés (ahogy az edmod is), a Diablo Páholy néhány lelkes tagja csinálta (vagy csinálja, de mintha már nem fejlesztenék). Letölthető a http://www.diablo.hu oldalról a HasznosHolmikból.
-
SLYM
veterán
kezdj el retro patch-el jáccani. ott tudsz csinálni ehez hasonló brutal karaktereket néhány hét alatt Paladinom
persze meg kell találnod azt a charmot ami all skilles, +20-at ad minden tulajdonságpontra és 10%-al növeli az életet is, amit tudsz aztán egy jó kis mellékprogival sokszorozni.(egyszerre 2 diot indít el, aztán egyiken létrehozol egy szervert amire ledobod a cuccot és a save/load-dal jáccva, ezt szépen ki lehet jáccani) szóval így félig cheatelve lejhet egy mindenhol elfogadott karaktert csinálnod. ez a patch egyébként sokkal jobbá is teszi a játékot. izgalmasabb lesz, nagyobb lesz benne a kihívás, mindent előre el kell tervezned
-
ttower
aktív tag
nyitott bneten voltam, mert akartam valami fasza cuccott a karimnak, de jobban járok ha offline keresgélek. karikészítés azért írtam mert azt hittem készít valamit a karimból amikor felmegyek netre. mint amikor felteszed a LoDot és kiegészítőhöz konvertálod a karid. amúgy egy 35 assának lett ilyen szép vége. nem is láttam hogy honnan jött vagy ment az emberke. villanás, meghaltam. megnézem zárt bnetet is kösz a tippet
-
Crystalheart
őstag
Én úgy gondolom, B.Netre akkor volt értelme fölmenni, mikor még ment a Diablo2-láz, és sok volt, aki csak akkor kezdte. Én azonban később kaptam egyáltalán kézhez. Az pedig, ami ott ment, eléggé el is rettentett - már nem az, hogy legyaknak a playák, ilyennel nem volt gondom. Hanem hogy rohannak mint a veszett bárány, húzatják magukat lvl 30 felé a lvl 90+-os überkarakteres haverjaikkal. Hát milyen játék az?
Pedig az, hogy Diablo2, még nem kötelezően jelentené azt, hogy akkor most mi fuffunk 5 Baal-runt hellen mert másnak úgysincs értelme. Ehh... -
7
addikt
Karikészítés után egyből minimum 9-es szintű a karaktered? Csak nem csaltál? Le merem fogadni, hogy Open B.netre mentél. Ott ne csodálkozz, az teli van csalással, hiszen az emberek a single-s karikat használják, amit agyon lehet szerkeszteni. A zárt B.netet próbálják tisztán tartani, ott próbálkozz!
-
blunt
aktív tag
találkoztál a pattanásos arcú 12 éves dagi kisgyerekekkel ahogy elnézlek.
Ez van
De a WoW-ban is általában a túlsúlyos pizza-faló emberkék a nyerők. akiknek nincs más dolguk, mint rohadni a gép előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- BMW topik
- Google Pixel topik
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pedig az, hogy Diablo2, még nem kötelezően jelentené azt, hogy akkor most mi fuffunk 5 Baal-runt hellen mert másnak úgysincs értelme. Ehh...

De a WoW-ban is általában a túlsúlyos pizza-faló emberkék a nyerők. akiknek nincs más dolguk, mint rohadni a gép előtt.