- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruuwa
tag
Egyébként arra lettem figyelmes, hogy nagyjából 1,5-2 GB-os méretig viszonylag gyors az írás, ennél nagyobb fájloknál viszont már lelassul 20-30 MB/s közé.
Még csinálok majd egy szintetikus tesztet USB 2.0-s csatlakozóba helyezve is.
-
Ruuwa
tag
Amint megkaptam, az volt az első dolgom, hogy átformázzam NTFS-re. Egyébként nem volt szűz a pendrive, két hete használom már. Gondoltam így életszerűbb, hogy már kissé be van járatva. Már ha számít egyáltalán valamit.
Az írási értékeken én is meglepődtem. Mielőtt bármit is mondanék rá, megkérdezném hogy a "transfer size" az azt jelenti, hogy mekkora csomagokban küldi a vezérlő az adatokat a pendrivenak? Mert ha igen, akkor tárgytalan. De ha nem, akkor lehet az a válasz, hogy a benchmarkok viszonylag kis fájlokkal dolgoznak, míg ha kapnak egy nagyobb összefüggő adatfolyamot azt effektívebben tudják kezelni?
Persze az is lehet, hogy a windows kijelzése torzít ekkorát.
A tesztrendszer adatait pedig pótolom is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megtörtént az elkerülhetetlen, néhány együtt töltött év után elhagyott a pendrive-om, de lett egy új :)
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Disney+
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Azonnali játékos kérdések órája
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest