Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tra Pista
csendes tag
Egész eddig 256 MB rammal ment az xp, régebben még egész jól. A tápon valami ISO Power Switching felirat van, én nem tudok róla, hogy ez valami márka lenne.
Egyébként a VGA rendelését lemondtam és vettem helyette egy 4830-at, ami úgy néz ki, hogy igen jó vétel volt(lásd: következő postom)
Mivel összegyűlt elég pénz, ezért vettem egy FSP tápot, meg 2x1 GB OCZ memóriát, szóval már semmi gond nincs...
(Ezt már az új gépről írom...) -
cizoe
őstag
Meg eleve a 256 ram mellett kipróbálni sem érdemes... Arra meg még Xp-t is alig alig érdemes rakni, egy ilyen konfighoz meg azért dukál a Pista vagy a 7. Szerintem tedd be a szekrénybe, és várj. Ezzel a táppal még próbatesztet sem csinálnék vele (márkajelzés nélküli cuccról van szó, kitudja milyen vargáné táp).
Tudom ,hogy nehéz kivárni, de ki kéne...
-
Daemon09
őstag
Grat az új VGA-dhoz, de szerintem gagyi táppal ne kísérletezz, mert könnyen ráfázhatsz.
-
gixxer-tomee
aktív tag
"nem jöttem rá, melyik a márkajelzése..." Ne haragudj, de ezen majd be ostam!
Na nem is azért mondtam mert nekem jobb van (a DTK tápok se a legjobbak), csak marha jól jött ki.
Az új gépbe 520 silent pro lesz elvileg. Talán azzal nem kokáztatok már annyit. Csak jönne már el az az idő...
-
Tra Pista
csendes tag
válasz
gixxer-tomee #3 üzenetére
Hááát... Valami olyan fajta, hogy nem jöttem rá, melyik a márkajelzése... Csinálok majd róla néhány képet, hátha valaki tud róla mondani valamit. Azon kívül, hogy gagyi. Én is félek tőle, de sajnos egyelőre nincs másik...
-
gabor85
őstag
És az a 350 wattos táp rendelkezik olyan csatolóval ami meghajtja ezt a gépsárkányt?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy Sapphire matricájú példány. Elvileg 2-3 napon belül jön meg, de majd kiderül. El lehet képzelni, mennyire várom,...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest