- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATi GAMES
tag
Megint egy speckós frissítés jóformán 1 játék miatt. Érdekes, de nem biztos hogy szükséges. Lehet jobb lenne ritkábban átfogóbb frissítésekkel jönni.
-
Televan74
nagyúr
GTX1080 tulajként rá sem kattintanék ha meglátnám a címben "az új Radeon Software -t".
De én AMD szerető emberként is elolvasok,minden Nvidiáról és Intelről szólók cikket és hírt is, mert érdekelnek.Még ha nem is mindig tetszik amit olvasok,akkor sem mondom egy írásra sem hogy clickbait.
-
GodGamer5
addikt
válasz
Dr. Romano #15 üzenetére
Sőt, igazából nem is háború, hanem totális győzelem!
Amúgy nálam ez a driver is hibátlan, eddig. -
wednesday
őstag
válasz
Dr. Romano #12 üzenetére
Én úgy vettem észre mindegyik cím magára játékra utal. Ez szerintem itt is egyértelmű volt.
-
Televan74
nagyúr
Kószi!
Számomra tökéletesen egyértelmű volt a cím alapján hogy miről van szó..
-
Zotya84
őstag
Elfelejted, hogy amikor elég sok faszságot olvas már bárhol az ember, a többség már észre sem veszi, meg sem nyitja az ilyen blődségeket. De még sok a hülye, így még működhet a dolog. De egyre többen homályosodnak fel, és ugorják át az ilyen címet. Igen, én is kattintottam most, de amiatt, mert kíváncsi voltam a szoftver változásaira, miközben leszarom a totális faszságot.
Akit érdekel, az ilyen címek nélkül is el fogja olvasni, akit meg nem, az így sem. Nálatok is elég sokat ugrok már át az ilyenek miatt (is).
-
Graphics
Jómunkásember
Ejh, ezek a clickbait címek... Nincs a PH!-nak erre szüksége szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Napelem
- További aktív témák...
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest