Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Remélem sikerült ismét lejutnod, és majd hozol megint összefoglalót és képeket!

-
HartgeH3-2.8
addikt
-
HartgeH3-2.8
addikt
Ugyan itt potya utas fuvart keresnék Bp XIV Őrs vezér tér mellől oda-vissza! Akihez esetleg beférnék potya utasnak kérem jelezze! Előre is köszönöm!
Egy Totalcar Track Day "Inside" címmel cikket szeretnék írni , videós interjúkkal tűzdelve.
Aki ehhez érezne kedvet, szereplési vágyat kérem jelezze!
Nekem is nagy feladat lesz. -
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Totalcar Facebook oldala!
Most már hivatalos: Totalcar-Hungaroring Trackday IV. Augusztus 31-szeptember 1, a részleteken még dolgozunk. Hamarosan jelentkezünk.
Ha és amennyiben lehetséges felvenném veletek a kapcsolatot ez ügyben!

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
lutherking92
üzenetére
Gratula
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lutherking92
csendes tag
Bezony. Ugyan csak 1,5 de így is a top 10-ben végeztem a 30 fős csoportból. Többnyire vti, type r, mx5 és hasonló kaliberű autók voltak.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
lutherking92
üzenetére
Jó videó lett márkatárs.
6g3d a tied? -
lutherking92
csendes tag
Akkor megosztanám én is a videómat
sajnos új volt a fényképező és nem számítottam rá, hogy 10 perc után leáll, így pont lemaradt a leggyorsabb köröm. Kemény nap volt, durva hőséggel és helyenként túl nagy forgalommal a pályán, de összejött a jobb köridő, szóval elégedetten zártam.
Nekem is volt gond a melegedéssel (bár korábban sosem volt), de ráadtam a fűtést kakaón, aztán príma volt utána minden. Kivéve, hogy kb 50 fok lehetett a kocsiban 
OnboardEzt pedig csak találtam, de marha jó kis videó lett, engem a zöld civic személyében láthattok. Két előzést is felvettek:
Videó -
Napfénysüti
nagyúr
Jó kis beszámoló. Remélem egyszer én is kijutok a VTi-vel pár körre.

-
GrotESC
aktív tag
Jóleső meglepetés volt itt (is) olvasni a TotalCar pályanapról. A megolvadt cipőről kép?
-
X Factor
addikt
Mint rendszeres TC olvasó, jó volt itt is ezt a szöszenetett olvasni.

-
8th
addikt
Az E30-nál elég sűrűn előjön ez a motorhűtési probléma és nem csak az átépített autóknál (pl. Ponya "338i") de a széria faragásmentes kocsiknál is.Valami ott alul lett méretezve gyárilag.
-
LSL1337
őstag
válasz
Ace owner
üzenetére
3-4. pályanapja volt a mostani fékbetétnek, több 100 versenypálya erős km-rel, szóval a bal elsőm, ahogy a videónlátszik, 0ra kopott, és mire hazaértem, magával vitte a tárcsát is :\. ez az én hibám
amúgy Twingo RS, csak 1 tonna, meg RenaultSport-on NAGYON jók a gyári fékek, bírják 20-30perc pályázást, de cserébe kopnak nagy terhelés alatt.
voltam pl Passat TDI-vel is, nah ott 2-3 kör után majdnem folyékony lett a fék, alig maradt benne erő, mert annyira elmelegedett, de ott a kopás nem volt extrém
-
LSL1337
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Annyira nem extra, csak tapasztalat, szerencsére már 5. HRinges pályanapom, de anyagilag azért nem két fillér, nem tudom augusztus belefér-e
meglátjuk és összefuthatunk
üdv
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
LSL1337
őstag
Én is kint voltam, egyből 10kor kezdtünk, és brutális volt a pálya
fél kör alatt annyi gumitörmeléket felszedett a gumi, hogy teljesen elment a kerék stabilitás. és akkor következett egy 100 feletti kanyar, ott meg lezuhogott az a többi cm-nyi ráragadt gumi.
szerencsére 2 óra múlva mikor újra sorra kerültem, állítottnyomással már faszán ment a kocsi
én is csináltam amúgy egy videót a helyszínen kölcsönzött kamerákkal, plusz Nexus4-gyelhttp://www.youtube.com/watch?v=w5Wk7O_CIyw
Pannónia ring hogy is olcsóbb?
100 EUR, az kb 30ezer,
egy napra a 4x25 perc bőven elég egy sportos autónak is, elhiheted
nem mondom hogy olcsó, de messze van apofátlanul drágától -
danikollar
őstag
Látom volt kint "egy-két" jó járgány. De ott lettem volna én is!

-
gybazsi
senior tag
Köszi a beszámolót, egy élmény volt olvasni is. Én sajnos nem tudtam elmenni, pedig a Hangyász a meg a Shitgun is nagyon érdekelt volna, Csikós Pontonjáról nem is beszélve.
De majd talán legközelebb.
Mindenestre egy kicsit sikerült meglepődnöm, hogy a Logout-on találtam egy írást erről a pályanapról.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm , hogy elolvastátok. Jóval hosszabbra szerettem volna. Több oldalas cikket még nem tudom hogyan kell írni. Kint voltak a Totalcar ágyúk is legközelebb őket is elkapom. Én is picit soknak éreztem ezeket az árakat, de Pista szerint ez még olcsónak számít. Ha Pista mondja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kroneraff István egy hihetetlen figura, bátran keressétek meg az ilyen élmény napokon. Nagyon érzi a témát. Szerintem autókat is ugyan ilyen profizmussal tud értékesíteni. Ez itt nem a reklám helye volt

Az élmény hatalmas, leizzadtam 20 liter vizet , szét égett a lábam és a cípőm az E30 ban, de szívemre teszem a kezem nagyon megérte!
Legközelebb együtt is mehetnénk!
Csinálhatnánk egy komplex abszolút részletes helyi riportot. Ha valakinek van ilyenre hajlandósága keressen meg. Én már több autóssal felvettem a kapcsolatot akik nagyon készségesek voltak és a jövőben hajlandóak is a PH részére interjút adni.Vályi Istvánnal is tartom a kapcsolatot , detto ugyan olyan mint a tévében, semmi "sztár" alűr..bár szerintem elküldené a fenébe azt aki annak hívná

Megtisztelő, hogy elolvastatok.
Hartge
-
Lenry
félisten
nagy élmény lehetett

-
Kakaduku
senior tag
Remek élménybeszámoló!

Remélem jövőre én is ki tudok menni... -
capulet75
addikt
-
Apika
addikt
Köszi a cikket és a videót! Hatalmas élmény lehetett!

-
törölt tag
-
capulet75
addikt
Lesz vmi rendes gép én is kinézek egy ilyen napra. Bár az én szívemet inkább ez dogogtatja meg.

-
vinibali
őstag
25e forint nem sok egy "pályanapért" 4*25percért?
a Hungaroringarcpirítóanpofátlanul drága, a pannóniaring 100€ (80 elővételben) egy egész napra! pedig közel van a nyugati határhoz és valószínűleg ezért is vannak euróban az árak
a cikk jó irás köszi, főleg a videókért! -
gabe_
őstag
Gratula a bemutatóhoz, én is kint voltam látogatóként, nagyon élveztem. Sajnos csak du. fél 2-ig bírtam, mert bár védekeztem a nap ellen, azért néhol megpirított rendesen...
Remek rendezvény volt, két memóriakártyát is megtöltöttem, igaz csak egy olcsó fotómasinával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem is volt gond a melegedéssel (bár korábban sosem volt), de ráadtam a fűtést kakaón, aztán príma volt utána minden. Kivéve, hogy kb 50 fok lehetett a kocsiban