- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
támogató
Voltam már túrán, egy haver motorjával... Pár száz km volt, amit nagyon élveztem. 1000 km viszont úgy érzem sok lenne. Na, de majd kiderül.
-
BoB
veterán
-
D1Rect
félisten
-
Kolondrum
félisten
-
D1Rect
félisten
-
Kolondrum
félisten
-
Sianis
addikt
-
D1Rect
félisten
-
Sianis
addikt
-
Kolondrum
félisten
-
total90
támogató
-
BoB
veterán
-
total90
támogató
-
Kolondrum
félisten
-
total90
támogató
Elég sok felvilágosítást kaptam mire figyeljek. Egyébként árban is kicsivel több volt mint amiket néztem, de vagy "házi szervízben" volt ellenőrizve, vagy valeset, vagy rohadt sok km volt benne. Ez, meg még egy volt amire azt mondtam, hogy okésak. A másikkal a probléma, hogy majd 500 km-re van tőlem és ugyan voltam megnézni, de nem arra esett a választásom. Egyrészt, mert messze van elhozni, másrészt az piros-fekete és annyira az nem jön be.
-
Kolondrum
félisten
-
total90
támogató
-
total90
támogató
Ha az autós forgalmat veszem figyelembe, akkor jobb mint odahaza, de a motorosoktól is azt hallom, hogy Németország, Ausztria és Svájc elég jó ilyen téren, akár városban is. Idióták persze mindenütt vannak

(#2) D1Rect
Köszi. 1-2 idényt ezzel mindenképp le akarok húzni, utána esetleg majd egy R3.
(#3) guftabi96
R1-el volt olyan érzésem, hogy még nem nőttem fel a feladathoz
Szóval inkább kisebb motorral kezdek.(#4) wolfnet
Képek lesznek mindenképp, ha meg hozom haza, akkor felrakom a GoProt rá, hogy felvegyem az első utam
Egyébként olyan fehér-fekete lesz, mint ami a képen van, csak a felni is fekete, nem olyan aranyozott mint a képen. -
Kolondrum
félisten
Papíron mennyit futott példány?
-
wolfnet
tag
Széles utat, várjuk a képeket és a videókat róla.

-
guftabi96
addikt
Ahogy elkezdtem olvasni, kicsit "aggódtam", hogy első motornak összehoztál egy R6-ot

Baráti társaságba nem olyan régóta van egy 250-es versenykrossz (2t), hát ahogy néztem, én azon meghalnék
Jó döntést hoztál azzal, hogy nem egyből egy nagyon erős motorral kezdtél.
Szívesen hajtanék én is valami nagyobb gépet, de sajnos se pénz, se idő, se jogsi. Kint határban meg nem mernék(pedig pont elég lenne, városba meg rendes útra ott lenne egy 50-es kis fogyasztású valami), annyi rendőr van erre (pedig nagyon kicsi faluban élünk).
Sok balesetmentes kilométert, széles utat!
-
D1Rect
félisten
Korrekt választás első motornak.

-
Kolondrum
félisten
Sok balesetmenteset hozzá! Ott talán más a kultúra és nem kell úgy gondolni rá mint az orosz rulettre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

100 km után kezdi érezni az ember, hogy na már motorozunk kicsit. Pedig még is csak kezdő kútfúró vagyok.

Egyébként olyan fehér-fekete lesz, mint ami a képen van, csak a felni is fekete, nem olyan aranyozott mint a képen.