Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
A videó teszt jó is meg rossz is.
Ha gép előtt ülök, és olyan helyen ahol tudom nézni ott jó. De például biztos nem fogom telefonon nézni, pedig szeretem utazás közben olvasgatni őket. Vagy nyilvános helyen laptopon sem.
Az információ visszakeresése is nehézkesebb, mint az írásos és diagrammos megoldásnak.Elsősleges platformnak semmiképpen sem javaslom a videót, de kiegészítőnek nagyon jó. Jó, ha bemutatjátok videón is (külsejét sokkal jobban visszaadja, mint a képek), de csak akkor ha az írásos része is megmarad.
A tesztet mindenhol el tudom olvasni, ahol a videót meg tudom nézni, de a videót nem mindenhol megnézni, ahol a tesztet elolvashatnám.
Meg a mobilnetesek sem biztos, hogy örülnek a videóknak, mert közülük sokan teljesen kizáródnak a körből.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Opel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Béta iOS-t használók topikja
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő