Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
tommjee
senior tag
Megvan az S2
-
CHIPman
nagyúr
Egy iPod bőven nem tud annyit, mert ha pl véletlenül fényképezni kell vagy navizni(ami nem feltétlenül tartozik bele a leggyakoribb használatba), akkor nincs rá lehetőség normális minőségben, navizni meg egyáltalán. Jobb egy okostelefon mindenképp. Az iPod képernyűje meg undorító, kicsit erősebb nyomásnál, vagy ha rákoppintasz, egyből színeződik. Márpedig egy rosszabb minőségű fóliánál kell az erősebb nyomás gyakran.
-
Mr X
veterán
Erre miből jutottál?
Én is ezt csinálom, 12 órás műszakban éjszaka. Mitől rosszabb, ha telefonon hallgatok zenét, mint ha ugyanezt tenném mondjuk egy iPod-dal?
Az okostelefon "ajánlott" felhasználásáról már sokszor hallottam ezt. És amellett, hogy én is ezekre használom, szűklátókörűségnek tartom, hogy csak akkor kellhet valakinek okostelefon, ha neten lóg folyamatosan. Utazáskor filmnézés, játék, vagy navigáció. Ezekhez nem kell net, de a nagy kijelző nem árt, ami egy butatelefonnál nem jellemzően van meg. És egy kütyüt kell magával vinnie, nem hármat.
-
Hát ha valaki napi 8 órát hallgat zenét a telefonjáról, annak pszichiátriai kezelés kell.
Amúgy arra gondoltam, hogy akkor inkább vegyen az iPod-ot "fillérekért", mellé meg ott a butafon. Okostelefonra onnantól van szükség, ha legalább emailezel, azaz használsz folyamatos internetkapcsolatot igénylő alkalmazást. Persze ez csak az én véleményem.
-
"Amire legtöbbet használom:
-Zene
-Netezés
-Fotózás
-Játék"Minek neked telefon, ha nem telefonálsz vele?
-
randras
veterán
HTC-t vegyél: anyaghasználatban megmaradsz az iFos minőségénél, lesz csilli-villi felületed is, és majd tud is valamit a telefonod.
-
huntermati
aktív tag
"kérem ne is írjonak"
Én csak azért is irjok
-
Gergő_
őstag
vegyél egy lg-t vagy motorolát vagy nokiát vagy blackberryt
-
Sajnos nemsokat tudok még írni csak amit a tesztekben és youtubeon láttam róla.
Így nem írnék összehasonítást...
-
Oliverda
félisten
"Más negatívumot még nem)(tudok róla írni "
Anyaghasználat
-
danih
veterán
Ha nem vitát akartál volna nyitni, simán elnéztél volna ebbe a topikba, és ott tetted volna fel a kérdésed.
De nem, inkább attention whore-kodni akartál, (és persze vitát nyitni), ezért úgy gondoltad, hogy a te problémád annyira különleges, hogy megért egy külön blogout sort a topikok listájában.
News flash: nem különleges a problémád, és ha vetted volna a fáradtságot, rákerestél volna egy hasonlóra, melyből csak az utóbbi kb. 3 hónapban volt már 10.
Zárható. -
mexicanraven
senior tag
Vegyel egy Samsung s5230-at.
-
EczkE
veterán
Újabb flame topik.
-
KYZRR
őstag
"...fanboyok kérem ne is írjanak!"
Talán le kéne tiltani a hozzászólásokat.Jahogy, mostmár nem is tudod..Kellemetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Érdekelne a véleményetek arról hogy megéri e elcserélni egy Apple iPhone 4 16GB-t egy Samsung Galaxy S2-reiPhone 4-ről...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest