Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
Néha én is kétlem, hogy normálisak lennénk. Pl.
Jó pár volt osztálytársam házasodik, gyereket vár. Én meg csak ülök fejjel lefelé, és próbálom kitalálni, hogy másszak ki a friss műszakis, éppen tetőre tett Ladából a Bükk kellős közepén a sötétben.

(#2) KaiotEch: Ahhoz nem is lenne felszerelésünk.
Meg mi is tudunk precíz munkát csinálni, mindenkinek elmondjuk, hogy mennyibe kerül és a válasz: "áhh hagyjátok, nem kell szépre, csak menjen"
Nem véletlenül nincs kész egyikünk autója se. Azt normálisan akarjuk és nehezen tudjuk megfizetni saját magunkat, ezért lassan haladunk vele. 
Pl. Én is tervezek a gyárinál ezerszer jobb szilenteket, váltóhoz tolórudat és short shiftert. Új alkatrészekből, ami olyan, az festve, frissen gyártva. megmondom, hogy mennyibe kerül, erre a válasz: Esetleg elmondod, hogy kell csinálni? Szomszéd Józsi nekem legyártaná, ha megadod a paramétereket...

Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Meg mi is tudunk precíz munkát csinálni, mindenkinek elmondjuk, hogy mennyibe kerül és a válasz: "áhh hagyjátok, nem kell szépre, csak menjen"