Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
attila9988
üzenetére
A legora: Es ebbol levontad az altalanos kovetkeztetest, hogy vagy minden no ilyen, aki meg nem az b.szatlan picsa

Azt hiszem nem erted. A mit keres egy no villmernoki karon, vagy nem kene ide noknek jarniuk , az kicsit mas felallas. Aztan meg lesett a tanar, amikor megis megoldottam a feladatot. NEhezito tenyezo: raadasul meg mellben is eros voltam (meg szerencse, hogy nem szoke, akkor vajon mit kaptam volna...)
Nem fair kerdes. Nezze meg az oneletrajzom, nezze meg hogy kodolok, de hagyja beken mim van vagy nincs a labam kozt.
Amugy ez inkabb odahaza jellemzo. Itt meg SOHA nem firtattak a nemem.
Sajnos el tudom kepzelni, hogy a noies szakmamban pont ugyanez van a ferfiakkal. Pl. ha valaki ovobacsi, mar furan neznek... Miert? Miert ne lehetne egy ovobacsi olyan jo, mint egy ovoneni? Es meg lehetne sorolni. Hulyeseg ez alapjan megitelni egy embert. Iteljeak meg a munkam, de ne a nemem alapjan skatulyazzanak rogton.
Van aki pont emiatt fordul a kisebb ellenallas iranyaba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest