- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
boatkiller
tag
Hogyan lesz a bolhából elefánt!
Végigolvastam a hozzászólásokat, közben szétröhögtem az agyamat.Egyszerű a képlet aki IT-s akar lenni az próbálja meg. Egyenjogúság van vagy mifene, lehet felvételizni, tanulni, vizsgázni később pedig elhelyezkedni.(jó példa rá Tildy)
Viszont ha a hölgyeket csábítani akarják az IT felé és ezt némi tisztességtelen előnyhöz való juttatással akarják elérni(elvégre az nagy USA-ből indul ki az ötlet).
Akkor kb. annyit fog érni az egész mint szegény megboldogult keresztanyám hegesztői papírja, amit a vörös rendszerben kellett letennie. Pedig akkor még a vizsgát igen szigorúan vették.
A különbség "csak" annyi, hogy neki muszály volt elvégezni az iskolát. Meg is utálta egy életre az egészet, de két évig kellett a szakmában dolgoznia .
Magyarán mondva jó marketinggel elcsábítják a fiatal lányokat, szép ösztöndíjakat ígérgetnek ami az ottani tandíjak mellett igen nagy húzóerő és a végén lesz egy diplomájuk. Amit x százalékuk soha az életében nem fog kihasználni mert: nem érdekli, családot alapít stb.
Szép nagy összegű beruházás lesz a meglehetősen kétséges siker jegyében.
Ez csak az én elképzelésem, de szerintem a valóság hasonló lesz.Nők és a vezetés: igaz, hogy van eléggé szép számú hölgy sofőr? az utakon akik a biztosítók statisztikái szerint jobban vezetnek mint a férfiak. De mint tudjuk más a statisztika és más a valóság.
Viszont akik gyalázták a női vezetőket vajon hogyan vezetnek??? Párom aki igen szépen vezet(igen nőről van szó) szokta mondani: attól mentsen az Isten, hogy kalapos vezesse az előttünk, mellettünk lévő kocsit.
Ha be tudsz állni tolatva 40t-ás szerelvénnyel a halszálkába elsőre, akkor talán már van némi fogalmad a vezetésről. Ezt szokta mondani az eggyik sofőr ismerősöm, aki történetesen nő.Egy biztos a férfiak és a nők különböznek, de ez így van jól. Én továbbra is a nőket szeretem.
Az egyébb fajtáról meg nem mondok semmit mert kb. úgy lennék tolerálva itt, mint ahogy én tolerálom a menetüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest