Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Tobb mint 10 eve hasznalok Linux-ot asztali gepen vagy laptop-on, igy nehol oskovuletekket hasznalok:
editor: vi vagy mcedit (nekem anno azt tanitottak, hogy vi minden unix//linux rendszeren van, igy ha azt tudom hasznalni akkor sehol nem lesz gond)
commander: mc
kepnezegeto: probaltam rengeteget, de egy cimbi windows-on a faststone-t hasznalta, ami megtetszett es a ceges win-en is az van, mert az otthon linuxon is wine-vel. Nagyon bevalt. Gyorsan tolt, es egesz jo kepmanipulalasi modszerei vannak.
Ha valami komolyabb kep editalas kell akkor GIMP. Megszoktam, biztos fasza a Photoshop is.
Kepet atmeretezni parancssorbol : mogrify, mar asszony is csak kicsi kepeket tesz fel a picasa-ra. Parancssorbol a CTRL-R es a "mo" egybol behozza, nem kell szenvedni a folyamatos beallitassal.
video: mplayer vagy smplayer
widget/gadget: conkyGnome parti vagyok, Linux Mint 14 megy a gepen.
Ja, utorrent megy faszasul, csak web-es kliens kell hozza, ahogy irtak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest