Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
Tobb mint 10 eve hasznalok Linux-ot asztali gepen vagy laptop-on, igy nehol oskovuletekket hasznalok:
editor: vi vagy mcedit (nekem anno azt tanitottak, hogy vi minden unix//linux rendszeren van, igy ha azt tudom hasznalni akkor sehol nem lesz gond)
commander: mc
kepnezegeto: probaltam rengeteget, de egy cimbi windows-on a faststone-t hasznalta, ami megtetszett es a ceges win-en is az van, mert az otthon linuxon is wine-vel. Nagyon bevalt. Gyorsan tolt, es egesz jo kepmanipulalasi modszerei vannak.
Ha valami komolyabb kep editalas kell akkor GIMP. Megszoktam, biztos fasza a Photoshop is.
Kepet atmeretezni parancssorbol : mogrify, mar asszony is csak kicsi kepeket tesz fel a picasa-ra. Parancssorbol a CTRL-R es a "mo" egybol behozza, nem kell szenvedni a folyamatos beallitassal.
video: mplayer vagy smplayer
widget/gadget: conkyGnome parti vagyok, Linux Mint 14 megy a gepen.
Ja, utorrent megy faszasul, csak web-es kliens kell hozza, ahogy irtak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest