Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- Alfa, inkább omega az...
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Kis Retro :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
Örülök, ha megrövidítettem egy lépéssel a Windwos használatot!
Igazából nálam se lenne bosszantó, de asztali gépnél fölöslegesnek érzem. Tabletnél, telefonnál még okés is. Illetve több gépre feltelepítve, Windows 7 belépését megszokott felhasználóknak ismerősebb lesz így felület, egyszerűbb registry-zni egy kicsit, mint rákényszeríteni az embereket az (egyébként fölösleges) új felületre.
De az egésznek a Nem vagyok itt lemez volt a lényege, külön öröm, hogy az is betalált!
Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon
-
time87
csendes tag
Ebből a pár sorból tökre jogos a következtetésed. Nekem a feladatom, hogy mások ne férjenek hozzá a regedithez.
Itt az elmaradott keleti régióban nem rég jutottunk el oda, hogy legalább jogtiszta szoftver legyen (mondjuk most nem épp magunkra gondolok), szóval ja, kicsit gyerekcipőben járnak az adatvédelmi és egyéb szabályzatok, de érezhető a felzárkózás.Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon
-
time87
csendes tag
A bejegyzés arról szólt, hogy a bejelentkezés előtti képernyő ne jelenlen meg, nem arról, hogy jelszó nélkül be lehessen jelentkezni.
De nyugi! Ha meghallgatod a fél órás Nem vagyok itt lemezt, jobb lesz a kedved!
Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon
-
time87
csendes tag
Köszi az infót! Nekem még ezek szerint nem érkezett meg a frissítés, nem tapasztaltam. Remélhetőleg lesz megoldás rám rágúglizok néha, s ha megvan az ellenszer, kibővítem a bejegyzést vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- (AKCIÓ) ELADÓ LG 32GS95UE-B !!!
- Keychrone K3 Pro
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest