Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy korszak vége
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
Köszi az infót! Nekem még ezek szerint nem érkezett meg a frissítés, nem tapasztaltam. Remélhetőleg lesz megoldás rám rágúglizok néha, s ha megvan az ellenszer, kibővítem a bejegyzést vele.
[ Szerkesztve ]
Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon
-
time87
csendes tag
A bejegyzés arról szólt, hogy a bejelentkezés előtti képernyő ne jelenlen meg, nem arról, hogy jelszó nélkül be lehessen jelentkezni.
De nyugi! Ha meghallgatod a fél órás Nem vagyok itt lemezt, jobb lesz a kedved!
Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon
-
time87
csendes tag
Ebből a pár sorból tökre jogos a következtetésed. Nekem a feladatom, hogy mások ne férjenek hozzá a regedithez.
Itt az elmaradott keleti régióban nem rég jutottunk el oda, hogy legalább jogtiszta szoftver legyen (mondjuk most nem épp magunkra gondolok), szóval ja, kicsit gyerekcipőben járnak az adatvédelmi és egyéb szabályzatok, de érezhető a felzárkózás.Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon
-
time87
csendes tag
Örülök, ha megrövidítettem egy lépéssel a Windwos használatot!
Igazából nálam se lenne bosszantó, de asztali gépnél fölöslegesnek érzem. Tabletnél, telefonnál még okés is. Illetve több gépre feltelepítve, Windows 7 belépését megszokott felhasználóknak ismerősebb lesz így felület, egyszerűbb registry-zni egy kicsit, mint rákényszeríteni az embereket az (egyébként fölösleges) új felületre.
De az egésznek a Nem vagyok itt lemez volt a lényege, külön öröm, hogy az is betalált!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gaming notebook topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest