Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
localhost #34 üzenetére
Bízz magadban, és teljesül amit szeretnél!
Amúgy nem kocsmáztam. Csak beugrottam a boltba venni egy kis alkoholt, ünnepelni -
tildy
nagyúr
Remélem hamarosan pénzt is látok belőle.
Hírtv, alden, bud.hu, diningguide,esma, pannonwap és hasonlók.
Nem hülye vagyok, csak angolból béna.... Tudom , practice and practice again.A diplomával semmire nem menésről annyit, hogy én a diplomámnak hála kaptam otthon fejlesztői munkát, a fejlesztői munka miatt lett tapasztalatom, és a tapasztalatom miatt hívnak naponta hárman. Kb.
Reménykedjünk hétfőn a legjobbakban.Nem hazudtam az önéletrajzomban, és nem is szívesen tenném. Nem az én világom...
-
tildy
nagyúr
Hétfőn még egy interjú, plusz behívtak szintén egy helyre még.... lol.
-
tildy
nagyúr
A durva még hogy ponsotan azoknak van inkább munka , akik kevésbé beszélnek, merthogy aki már jól beszél, attól esetleg félnek, hogy hajlamos többet kérni....Láttam már nem egy oylan embert, aki alig beszéli az angolt, mégis kitchen porter, vagy szakács....
Esmeinnek egy dolog miatt nehéz: 2 év munkatapasztalata van. Hiába nagynevű cég otthon, hiába ügyfélszolgálat, itt nem keresik meg... -
tildy
nagyúr
Egyik munkatárs beteg, így hétfőn kell mennem fél 12re, és:
"We can discuss the terms of the contract and starting date then."Esmein adja be hotelekbe az önéletrajzait, személyesen is , de nem hívják fel, nem keresik meg...
A legdurvább, hogy tényleg folyékonyan beszéli az angolt, és mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo De úgy néz ki holnap bértárgyalás, fejlesztői munka, a múlt heti interjús cégemtől. Nagyon szimpatikusok voltak,...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest