- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem, dehogyis! Ő nemkínálja. Elmondja mi volt az élménye. De te te vagy, te azt teszel,amit akarsz.
Szerinted, ha én leírom az élményeimet, akkorkínálok neked valamit? szvsz részemről nem, mert én csak elmondok egy élményt, az , hogy te mihez kezdesz vele, a te döntésed.
Szóval -szerintem - nem kínálja.
-
tildy
nagyúr
Nem egészen. Pl. ott a hipnózis is, mégsem mondható az, hogy attól függővé válna az ember. Főleg , hogy az általad említett szer nem okoz sem fizikai sem pszichés függőséget.
A másik: nem a szerek gyógyítanak. A szerek v. a hipnózis okoznak egy olyan állapotot, amelyben segítve a pácienst (és ez nagyon fontos) lehet előrehaladást elérni. Nem a szer a lényeg, az csak katalizátor. -
tildy
nagyúr
Márpedig terápiára alkalmasak lehetnek "megfelelő" kézben, megfelelő irányítás mellett.
Oda kell figyelni ez tény, de én nem vetném el a dokik helyében.
"Megnyugtatlak" : a jelenkori pszichiátriában "sokkal durvább" szerekkel is végeznek kezelést.
A kezdeményezés pedig jó, és úgy érzem nekem is sokat jelentene, ha segíthetnék embereken. Főleg olyan emebreken, akiket a társadalom sok esetben kirekeszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged